• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elalem ne der...

Nickime istinaden ben bişey demiyorum hayırlı olsun. Bugün bunu yarın yenisini alırsınız. Elalemmi ödüyor onlar mı oturuyor

Değerli üyeler yeniden merhaba... Yşne ben ve sorunlarım :'(
Biz yeni bir ev aldık içinde ufak tefek tadilat yapıldıktan sonra Allah nasip ederse yerleşeceğiz. Yerleşmeden evvel eşimin memleketine uğrayalım dedik işte hayırlı olsun vs muhabbetler. Kayınvalidem sordu evin fotoğrafları var mı diye. Ben de dedim ki Var anne bak göstereyim. Mutfağı görmesiyle evi gömmesi bir oldu... Moralimiz acayip bozuldu. Neymiş efendim o mutfağa o kadar dolap az değil miymiş vs vs... Diyoruz ki Anne içine biz ekstra dolap yaptıracağız hem zaten 2 kişiyiz bize yeter. Salonda konsol da var fazla yemek takımlarını oraya koyarım diyorum. Yok ikna olmuyor :'( Hevesimizi kırıyor.... Odalar küçük çocuk olunca napacaksın vs vs... Yahu biz zaten tayinci insanız hem yatırım amaçlı hem de oturduğumuz süre içinde ekstra kira vermemek amaçlı almışız o evi. Onun borcu biter çocuk olur daha büyük bir eve geçersin ne olacak diyoruz. Dinlemiyor anlamıyor. Telefonda kiminle konuşsa '' Ayyy karalahana06'nın mutfağında doğru düzgün dolap yok '' vs diyor... Yahu Trendyolda bile 300 400 TL ye çok güzel mutfak dolapları var....

Elalem ne dermiş... O eve o kadar para verildi de dolabı yok demezler miymiş... Ben napayım peki.... Bütçem ona yetti..
he anacım valla doğru söylüyorsun bilemedik işte cahillik de geç git allasen ne kafaya takıyorsun ki. eşinle mutlu mesut yerleşiyor musunuz memnun musunuz bitti gitti. ne derse doğru diyorsun de haklısın de. sen savundukça başka kusur bulacak belli. çünkü hayatta muhtemelen eleştirebileceği, fikir beyan edebileceği başka bir mecra yaratamamış sizin hayatınıza karışıyor ancak. gazını alın kadının kendi huzurunuzu da bozmayın.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar çok sağolun 🤗
Evinizde sağlıkla, huzurla oturun inşaallah:dua:
Kayınvalidenizin söylediklerini de kafanıza takmayın, evi yuva yapan ne içindeki dolaplar ne de eşya, sizsiniz.
İçinize sinmiş imkanlar ölçüsünde almışsınız, siz beğenmişsiniz başkasına laf düşmez.

Evinizde sağlıkla, huzurla oturun inşaallah:dua:
Kayınvalidenizin söylediklerini de kafanıza takmayın, evi yuva yapan ne içindeki dolaplar ne de eşya, sizsiniz.
İçinize sinmiş imkanlar ölçüsünde almışsınız, siz beğenmişsiniz başkasına laf düşmez.

Öyle deme ahretliğim,o kaygana hak etme iddiası var onun,nasılsa oğluşunun evi değilmi,gelinde kim oluyor ki (ironi).
Benimki eve taşındıpımızda şu upuzun yastıklar varya elime tutuşturmuştu,gelince bunda yatarım dediydi,dolaplara sığdıramadım hatta.Sonra geri yolladık dolaba sığmıyor diye,haşin gelinim ne yapayım :eek::skandal:

Biz yeni bir ev aldık içinde ufak tefek tadilat yapıldıktan sonra Allah nasip ederse yerleşeceğiz. Yerleşmeden evvel eşimin memleketine uğrayalım dedik işte hayırlı olsun vs muhabbetler. Kayınvalidem sordu evin fotoğrafları var mı diye. Ben de dedim ki Var anne bak göstereyim. Mutfağı görmesiyle evi gömmesi bir oldu... Moralimiz acayip bozuldu. Neymiş efendim o mutfağa o kadar dolap az değil miymiş vs vs... Diyoruz ki Anne içine biz ekstra dolap yaptıracağız hem zaten 2 kişiyiz bize yeter. Salonda konsol da var fazla yemek takımlarını oraya koyarım diyorum. Yok ikna olmuyor :'( Hevesimizi kırıyor.... Odalar küçük çocuk olunca napacaksın vs vs... Yahu biz zaten tayinci insanız hem yatırım amaçlı hem de oturduğumuz süre içinde ekstra kira vermemek amaçlı almışız o evi. Onun borcu biter çocuk olur daha büyük bir eve geçersin ne olacak diyoruz. Dinlemiyor anlamıyor. Telefonda kiminle konuşsa '' Ayyy karalahana06'nın mutfağında doğru düzgün dolap yok '' vs diyor... Yahu Trendyolda bile 300 400 TL ye çok güzel mutfak dolapları var....

Elalem ne dermiş... O eve o kadar para verildi de dolabı yok demezler miymiş... Ben napayım peki.... Bütçem ona yetti..

sen beğenmişsin, sen parasını vermişsin, sen oturacaksın. güle güle otur <3 başkasını arayıp evinde dolap yok demek ne demek ya kafayı yiyeceğim insanlar nasıl bu kadar kendilerini küçük düşürüp de bunu farkedemiyorlar sdkalfj. hayırlı olsun güzel günlerde oturun.

Öyle deme ahretliğim,o kaygana hak etme iddiası var onun,nasılsa oğluşunun evi değilmi,gelinde kim oluyor ki (ironi).
Benimki eve taşındıpımızda şu upuzun yastıklar varya elime tutuşturmuştu,gelince bunda yatarım dediydi,dolaplara sığdıramadım hatta.Sonra geri yolladık dolaba sığmıyor diye,haşin gelinim ne yapayım :eek::skandal:
Ayyy hani bir yastıkta kocayın yastıklarından:)))
Oğlunun evi mi:)) Yürek yemiş kayınvalide:KK70:

O yastıklardan evet upuzun bide yün yastık ağırki benim kadar nerdeyse :olamaz: :KK53:
Yürek iade edildi sonra :KK70:
Bazı kayınvalidelerin tavrına hastayım aşırı cüretkarlar, aslında yapıcı olmak o kadar kolay ki, oğlun gelinin ev alınca merak edersin, hadi fotoğraflarına da bakarsın ama dolabına evin metrekaresine laf etmezsin, güle güle oturun çocuğum, ileride Allah size daha da güzellerini nasip etsin deyip geçmek çok zor değil, mal mülk sahibi oluyorlar diye mutlu olmak varken bu havalar nedir ?
Laf ediyorsan bastır parayı çoluğuna çocuğuna layık gördüğün bir ev al o zaman.

Hayırlı uğurlu olsun,huzur içinde oturmak nasip olsun, siz beğendikten sonra gerisi boş🍀

Bazı kayınvalidelerin tavrına hastayım aşırı cüretkarlar, aslında yapıcı olmak o kadar kolay ki, oğlun gelinin ev alınca merak edersin, hadi fotoğraflarına da bakarsın ama dolabına evin metrekaresine laf etmezsin, güle güle oturun çocuğum, ileride Allah size daha da güzellerini nasip etsin deyip geçmek çok zor değil, mal mülk sahibi oluyorlar diye mutlu olmak varken bu havalar nedir ?
Laf ediyorsan bastır parayı çoluğuna çocuğuna layık gördüğün bir ev al o zaman.

Bilerekmi yapıyorlar acaba diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası.
Bizimki evden çok memnundu,onda hiç sıkıntı olamadı,olsa ne olacak ki sonuçta orada oturan biz olacağız.
Var böyle dengesiz insanlar,kesin kıskanıyorlardır herhalde.

Bilerekmi yapıyorlar acaba diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası.
Bizimki evden çok memnundu,onda hiç sıkıntı olamadı,olsa ne olacak ki sonuçta orada oturan biz olacağız.
Var böyle dengesiz insanlar,kesin kıskanıyorlardır herhalde.
Kıskanmak mıdır bilmem ama insan evladını neden kıskansın ki? Gelini mi kıskanıyor, ben böyle evlerde oturamadım o 2 günlük gelin ev aldı oturuyor diye:)))
Komik değil mi? Gelin dediğin evladının eşi, bağrına basmıyorsan da evladına huzurlu bir yuva veriyor diye mutlu olursun, olmalısın, oğlum olsaydı benden cadı kayınvalide olmazmış sanırım, ev aldılar diye mutlu olup ağlardım ben:KK70:

Back
X