Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifcim niye canın sıkkın canım boşver sıkma kendini

ya gebelik için 2 aydır tedavi görüyodum bugün doktora gittim overkist oluşmuş .. korkuyorum şimdi ya bi bebeğim olmazsa diye...

hayır canım korkma bak tedavi oluyormuşsun sonuç alırsrın Allahın izniyle yeter ki gönlünü ferah tutdualarım seninle

anaaaa benim elezizlerim burdamıışşşşş.nedisiz?nasısız?hele bi öpem elaziz goğusu geleeeeeee

hoşgeldin talis elazığın adını bile duymak yetiyor dimi bacım biz galmışıh gurbet ellerde yalavuz ooof ooof

he bacı gurbannnn.adı yeti valla

elazığın içinden misin bacım

ben istanbulda yaşıyorum.annemler kayınvalidemler elazığdalar.annemler şehit ilhanlarda oturuyor.sen neredesin bacım?

ben de bursa mudanyada oturuyorum annemler yeni mahallede oturuyor kayınvalidemler abdullahpaşada

kısslaaaaaarr günaydıııııııınnn ....... bu arada talis hoşgeldiniz aramızaa

elif günaydın anneler için yazdığın yazıyı okudum çok güzel olmuş.

iyiyim canım sen de iyisindir İnşallah.

çok şükür idare ediyom.. dünden kalma can sıkıntısı var biraz ama ... geçer inşallah...

e buraya da hoşgeldin bacım.he bacım aha burda biz elazığlı bacılar gonuşik horata edik.yeni gelen bacılardan tanışik.sen de geldin oh şimdi bi de çay demliyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…