Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin gül varız ben elif buradayız ama benim çıkmam lazım,bu ev işini kim çıkarmış bilmem ki yap yap bitmiyo,e hadi bana kolay gelsin..

evet ya elifcim siteyi açar açmaz ilk buraya geliyorum ,burdamısınız diye ,haklısın kan çekiyo ..

pardon canım ya şimdi gördüm burdayım ... nerelerdesin sabahtan beri ayol dün bensiz yediniz patilaları tabi... ama neyse aklıma gelince sinirleniyom

aaa bugün kimse yok sanırım.. heeeeyyy kimse yokmuuuuuu????? eee bi ses verin ayol... ((((((((((((((((

kızlar görümcemler bana gekicek ne yemek yapabılırım elazığlı olduğunuz için bılırsınız sızın yörenın yemeklerını ne sever elazığlılar yazarmısınız oyuzden buraya yazıyorum bana liste çıkarırımısınız

ya ben geliyom buraya bi tane desen kimöse yok ben gidiyorum siz başlıyosunuz sohbete kıskanıyorum amaaaaaa.

ee ben sabahtan beri burdayım hiçbirinizin sesi soluğu çıkmıyooo... nasılsın görüşmeyeli?

kızlar selam ben geldim iş güç yeni bitti nasılsınız ,iyisinizdir umarım..

iyiyim gül iş güç bitmiyoki şöyle bi güsel oturup sohbet edelim ,iki dakika oturuyom kızım başlıyo ağlamaya kalkıyorum mecburen ,aslında baş sayfadaki sohbet bölümünde de konuşabiliriz..

ama sende çok alıngansın yaaa burdayıs işte .. misafirinmi vardı yemeğe?

elazığ yemeklerini pek bilmem ama başka fikirler vereyim istersen... mesela karnıyarık,pilav ve cacık çok iyi olur,sonraaaaaa sebzeli kuşbaşı olabilir ,... hıııımmm aklıma geldikçe yazarımm

e ben geldim sen gidiyosun bak şimdi ,eliiif sen bi ses ver bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…