elazığ da kızlık zarı dikimi nolur acil :(

melis_sude

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
7
0
6
Elazığ
kötü günlerin ardından yüzümü gülümseten insanla 1 ay sonra evleniyorum herşey çok güzel hiç bi sorunumuz yok çok şükür tek sorun geçmişte yaşadığım kötü günlerin izi böyle bişeyi sevdiğim adama söyleyemedim söyleyemezdim de düğün günü geldi çattı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum elazığ dışında bu konuyla ilgilenen bi çok doktorla iletişime geçtim ama şehir dışına gitmem kolay değil elazığ da bu konuyla ilgilenen doktorları bilen varsa nolur yardım etsin bana insanın yaşadıklarını bi kendi bide yaradanı bilir beni kınamak küçümsemek laf etmek ne yaşadığımı bilmeden hemde yapmayın olur mu

Son düzenleme:
bende senle aynı şeyleri yaşadım dediğin gibi anlatılamaz bişey bir ayım kalmış düğüne internette bi haber okudum yapay kızlık zarı diye aldım ve düğün günümde kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdi hamileyim ve çok mutluyum.

bende çok araştırdım ama güvenirliğinden emin olamadım ya olmazsa ya anlarsa diye bana kesin bi çözüm lazım çok korkuyorum bebeğin için de çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah

bence bir jinekoloğa gidin ve durumunuzu anlatın
kendisi yapmıyorsa bu işlemi tavsiye edeceği illa ki biri olur

denedim her seferinde konuya giremeden başka başka konular açtım elazığ küçük şehir biri duyar diye korkuyorum ayrıca etik olarak da hiç bi doktor elazığda bu konu hakkında anılmak istemez

eleştirmek değil de ne bileyim ya bi şekilde eşin öğrenirse ne yapacaksın insanın hep korktuğu başına gelirmiş keşke söyleseydin ama tabi sen daha iyi bilirsin bu yapay kızlık zarı diye bişeyi bende duymuştum mantıklı sanki

canım kimsenin seni ne kınamaya ne de bu konuda yargılamaya hakkı yok. küçük bi yerde yaşıyorsun elazığda bu ameliyatı yapan doktor olacağını sanmam, çokda dillendirme bence orda ki doktorlara küçük yerde dedikodu kazanı hızlı kaynar. en garanti şehir dışına çıkıp ameliyat olup gelmen ama nişanlına ailene ne diyip şehir dışına gideceksin hem günübirlikte gidemezsin ameliyat olacaksın sonuçta yanında bi refekatciye dinlecek yere ve zamanada ihityacın var. üstelik düğününe 1 ay kalmış çok kısa zaman var. sunni kızlık zarı tek alternatifin gibi duruyor.

Ben istabuldayım burda gidipte yaptıramadım vede pahalıydı yarım saatte yapıyolar ben mail atarak bilgi almıştım doktorlardan her doktor yapmak istemiyor

nişanlımın dedesinin vefatı dolayısıyla düğünüm ertelendi şükürler olsun çünkü hala bişey yapabilmiş değilim elazığda uğur bey diye bi doktorun adını verdiler ama bildiğim kadarıyla bayağı yaşlı annemin doktoru en az 25 senelik of hala çaresiz bi şekilde bekliyorum nişanlmdan ayrılmayı bile düşündüm ama birbirimizi o kadar seviyoruz ki yapamadım hiç mi bi elazığlı yok bu forumda tanıdığı bildiği kulağına çalınan bi doktor

tatlım bir araştırsannn netten telefonla sor gizliden gizliye yapan biri mutlaka vardır diyorum onca kızlar nerde yaptırıyor pekiiiii :26:

buarada başınız sağolsun..gerçi istanbulda olsaydınn daha kolay bu işler buarada birşey varmış ama o gece sanki ilk defa ilişkiye giriyormuşsun gibi kanaman oluyormuş ama inan adı aklımda değil..

çok sağolun iyi dilekleriniz için dediğiniz şey yapay kızlık zarı ama ona ne kadar güvenebilirim bilmiyorum bi çok doktoru aradım elazığda cevap olumsuz mail attıklarım dönmedi şehir dışına çıkmam çok zor hem tek başıma çıkmak zorunda kalacam hem ailem nişanlıma ne diyebilirim ki bazen geçmişte yaşadıklarım bi kabus olsun uyanayım istiyorum inanın aylardır düzenli bi uykum yok bi ayda stresten sıkıntıdan 7 kilo verdim yaşamayan bilemez

yaaaaaaaa demek olumsuz öylemiii doktorlar çekiniyordur yapmaya birde bunun maliyetide var nasıl kalkacaksın üstünden?
yaşadıkların kolay değil ama çare bulmalısınnn bir an önce ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…