Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hani ben onun bilincende diildim ya 11 yada 12 yaşindaydım kan geldi artı açılma oldu. ben o yüzden arken adet oldum sandım. şuan 23 yaşındayım öğreneli 3 sene oldu doktoro gidemedim korkudan. ne yapacagım bilmıyorum anneme söyledim bişi olmamıstır dedi ama ben yınelemeye korkuyorum ama emınım
Ben dustugum zaman 5 6 yaslarindaydim tam anlatmamisim balkon kapisinin cam yeri olurya Ben orda oturup sallanirken dustum annem diyo sen dusunce her yer kan icindeydi genitalden gelmis bu kan....hayal mayal hatirliyorum alt bolgeme koca bir isikla bakildigini dr demis kan sirti zorlandigi icin gelmis raporda yazmis tabiki raporuda kaybetmis bunu nisanlandigim zaman cok dusundum acaba dedim...Dr gitmeye de cekindim Ben kendimi bildikten sonra evlendim ilk gece sorun yasamadim...Dr gittiginiz zaman rapor falan almadinizmi
çok sağolun iyi dilekleriniz için dediğiniz şey yapay kızlık zarı ama ona ne kadar güvenebilirim bilmiyorum bi çok doktoru aradım elazığda cevap olumsuz mail attıklarım dönmedi şehir dışına çıkmam çok zor hem tek başıma çıkmak zorunda kalacam hem ailem nişanlıma ne diyebilirim ki bazen geçmişte yaşadıklarım bi kabus olsun uyanayım istiyorum inanın aylardır düzenli bi uykum yok bi ayda stresten sıkıntıdan 7 kilo verdim yaşamayan bilemez
Aklıma şu geldi bi tane al ondan yapay kızlık zarı evde tak kendin dene salatalıkla vs yapmaya çalış boz bakalım olacak mı eğer olursa bi daha alır kullanırsın cnm
Aa evet ya, ben kendimi mal olarak görmüyorum. Bakireliğin anlamını bildiğim için yorum yapmayayım haklısın. Kocamı kimseyle yatmadım, senle ilk olacak diye kandırmam ben. Yada düştüysem de saklamam. En iyisi yorum yapmayayım ah ben!
Aa evet ya, ben kendimi mal olarak görmüyorum. Bakireliğin anlamını bildiğim için yorum yapmayayım haklısın. Kocamı kimseyle yatmadım, senle ilk olacak diye kandırmam ben. Yada düştüysem de saklamam. En iyisi yorum yapmayayım ah ben!
Birincisi konu sahibi değilim ikincisi arkadaş yardım istemiş evlenecekmiş zar diktirmek istiyor ama elazığda ve insanlar duyar diye çekiniyor yapay kızlık zarını duymuş bir çok insan olmaz diyor kiz da rezil olmak istemiyor eşine dedim ki al kendin dene düğününe az kalmış salatalık o manada yapay zarı tak bozmaya çalış yani yorumum ondandı anlatabildim mi acaba?
Birincisi konu sahibi değilim ikincisi arkadaş yardım istemiş evlenecekmiş zar diktirmek istiyor ama elazığda ve insanlar duyar diye çekiniyor yapay kızlık zarını duymuş bir çok insan olmaz diyor kiz da rezil olmak istemiyor eşine dedim ki al kendin dene düğününe az kalmış salatalık o manada yapay zarı tak bozmaya çalış yani yorumum ondandı anlatabildim mi acaba?
Benim de dediğim, salatalıkla iş mi olur? Zar alırken dildo da alabilir. Zar diktirmeye karşıyım. Bu konulara bulaşmam genelde ama salatalık yorumu düşünce önüme dikkatimi çekti. Mantıklı da değil, hijyenik de değil
Benim de dediğim, salatalıkla iş mi olur? Zar alırken dildo da alabilir. Zar diktirmeye karşıyım. Bu konulara bulaşmam genelde ama salatalık yorumu düşünce önüme dikkatimi çekti. Mantıklı da değil, hijyenik de değil