elazığ da kızlık zarı dikimi nolur acil :(

çok vahim bi durum.bende 1 yıllık evliyim 1 oğlum var.evelilk öncesi hiç ilişkim olmadığı halde ..ilk gece kan gelmedi hala şüpheliyim bakiremiyim deilmiyim diye..bende şaşırdım yani nasıl olamz diye..esnekmi gelmezmi olablyrmuş yni..o kadar doktora gititm gösteremedm bende çekidim doğumumda sezaryen olunca muayenede etmedi..inş en ksıa zamanda sorucam bende..eşimd emerak edyr aslında üstüme gelmk istemyr ..dedim yapamdm yani öle her doktorada söylenmyrki insan çekinyr kötü hissedyr kendini ki çok şükür güvenyrm kendme ama sebebini merak etmyr deilim..

canım eger urfadaysan karakopruyu bılırsın, sanmarın yanında lazer epılasyon var, uygunmus.

bende urfadayım 35 mtrede imparatorun ordayım ..annemler burda yani ben mersinde oturuyrm..noluyr kızlar yaa sizlere..kanmayın şu pis erkklre evlenmdn sakın..

bende urfadayım 35 mtrede imparatorun ordayım ..annemler burda yani ben mersinde oturuyrm..noluyr kızlar yaa sizlere..kanmayın şu pis erkklre evlenmdn sakın..
eşekler gibi pişmanım ama artık çok geç olan oldu, keşke gerçek yüzünü önceden görseydim iş işten geçtikten sonra ne mal olduğunu anladım, şu an kör bir kuyudayım sanki hep kafamda bu sorun var, yaşım 26 isteyenim oluyor evet diyemiyorum bu hata yüzünden tek başıma yalnız yaşanmaktan korkuyorum , bunun bedelini böyle ödemek istemiyorum...

Canım bir olaydır başından geçmiş.Sağlık olsun anlayışlı karşılamak gerekir.Ama yanlış anlama sakın beni hayatın boyunca böyle saklı büyük bir sır ile yaşayabilecek misin?Bence karşına alıp konuşmalısın.Yok derse de ömür boyu bu yalanla yaşamak yerine bu olayını kabul edecek başka bir erkek çıkar karşına.Umarım beni yanlış anlamamışsındır canım. Senin için söylüyorum.

benım durumum çok farklı kimse ile ilşkiye girmedim. öyle bir sey olsa bu kadar yanmam . yaptım buluyorum derım. küçükken kaza sonucu( bisikletin pedalından ayagım kaydı) kızlığımı kaybetmişim ve en kötüsü anlamam çok geç oldu. suan 23 yasındayım 3 sene önce öğrendim. doktora gidemıyorum. kimseye inandıramam kaza ile oldugunu. allahım bu nasıl bır kaderdir...:(((

benım durumum çok farklı kimse ile ilşkiye girmedim. öyle bir sey olsa bu kadar yanmam . yaptım buluyorum derım. küçükken kaza sonucu( bisikletin pedalından ayagım kaydı) kızlığımı kaybetmişim ve en kötüsü anlamam çok geç oldu. suan 23 yasındayım 3 sene önce öğrendim. doktora gidemıyorum. kimseye inandıramam kaza ile oldugunu. allahım bu nasıl bır kaderdir...:(((
Bende kucukken yariya kadar cam olan kirilmisti o siralar cocuk akliyla bir bacagimi kapînin bir tarafina digerinide diger tarafa koyup kendimi salladim saga sola bir anda dustum ve genitalimden cok kotu kan geldi....
annemler acile goturmusler dr kanama kizlik zarindan degil sirtindan gelmis hatta rapor vermis ilerde olurda sikinti olmasin diye.....
Ben hayal mayel hatirliyorum....
peki aileniz dr goturmedimi.... Rapor almadimi kaza gecirmistir diye....
birde kucukken kaza île kizlik zarina birsey olursa ve daha sonra hic ilkisi olmamissa kizlik zari daha sonra kendinden kaynarmis diye duydum......
cok sukur ben evlenirken problem olmadi dr hakli cikti....
bekarkende hic dr gidip kontrolde ettirmedim.....

Bende kucukken yariya kadar cam olan kirilmisti o siralar cocuk akliyla bir bacagimi kapînin bir tarafina digerinide diger tarafa koyup kendimi salladim saga sola bir anda dustum ve genitalimden cok kotu kan geldi....
annemler acile goturmusler dr kanama kizlik zarindan degil sirtindan gelmis hatta rapor vermis ilerde olurda sikinti olmasin diye.....
Ben hayal mayel hatirliyorum....
peki aileniz dr goturmedimi.... Rapor almadimi kaza gecirmistir diye....
birde kucukken kaza île kizlik zarina birsey olursa ve daha sonra hic ilkisi olmamissa kizlik zari daha sonra kendinden kaynarmis diye duydum......
cok sukur ben evlenirken problem olmadi dr hakli cikti....
bekarkende hic dr gidip kontrolde ettirmedim.....

hani ben onun bilincende diildim ya 11 yada 12 yaşindaydım kan geldi artı açılma oldu. ben o yüzden arken adet oldum sandım. şuan 23 yaşındayım öğreneli 3 sene oldu doktoro gidemedim korkudan. ne yapacagım bilmıyorum anneme söyledim bişi olmamıstır dedi ama ben yınelemeye korkuyorum ama emınım :(

bende senle aynı şeyleri yaşadım dediğin gibi anlatılamaz bişey bir ayım kalmış düğüne internette bi haber okudum yapay kızlık zarı diye aldım ve düğün günümde kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdi hamileyim ve çok mutluyum.
Peki nerden aldin ve daha once denedin mi ?

arkadaşlar normal uzmana gidin durumunuzu öğrenin öyle forumlarda kimse size istediğinizi veremez rahat olun dr sizi açığada veremez en sağlıklısı uzmana görünmek

benım durumum çok farklı kimse ile ilşkiye girmedim. öyle bir sey olsa bu kadar yanmam . yaptım buluyorum derım. küçükken kaza sonucu( bisikletin pedalından ayagım kaydı) kızlığımı kaybetmişim ve en kötüsü anlamam çok geç oldu. suan 23 yasındayım 3 sene önce öğrendim. doktora gidemıyorum. kimseye inandıramam kaza ile oldugunu. allahım bu nasıl bır kaderdir...:KK43:((

Nasil bisikletten kayip kizliginizi kaybettiniz yahu? Ben Hollanda'da yasiyorum 18 yildir da ortalama hergun bisiklete bindim, biniyorum. Cok kotu dustugum zamanlarda oldu, bisikletin koltuguna cok fena carptigim zamanlarda. Ama boyle birsey yasamadim nasil sizinki yirtilir cok acayip. Boyle birsey olduysa da sonucta dogru olan bu, siz bir iliski yasamadiniz niye bundan korkuyorsunuz?

kötü günlerin ardından yüzümü gülümseten insanla 1 ay sonra evleniyorum herşey çok güzel hiç bi sorunumuz yok çok şükür tek sorun geçmişte yaşadığım kötü günlerin izi böyle bişeyi sevdiğim adama söyleyemedim söyleyemezdim de düğün günü geldi çattı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum elazığ dışında bu konuyla ilgilenen bi çok doktorla iletişime geçtim ama şehir dışına gitmem kolay değil elazığ da bu konuyla ilgilenen doktorları bilen varsa nolur yardım etsin bana insanın yaşadıklarını bi kendi bide yaradanı bilir beni kınamak küçümsemek laf etmek ne yaşadığımı bilmeden hemde yapmayın olur mu :KK43:
Canim bence syle anlat sonra vicdan azabi cekersin anlayisli biriyse anlar ima et bi sekilde

benım durumum çok farklı kimse ile ilşkiye girmedim. öyle bir sey olsa bu kadar yanmam . yaptım buluyorum derım. küçükken kaza sonucu( bisikletin pedalından ayagım kaydı) kızlığımı kaybetmişim ve en kötüsü anlamam çok geç oldu. suan 23 yasındayım 3 sene önce öğrendim. doktora gidemıyorum. kimseye inandıramam kaza ile oldugunu. allahım bu nasıl bır kaderdir...:KK43:((
Niye dert ediyorsun arkadasimm sucun yok ki seni seven birisyse inanan insansa nye sorun yapsnki

Back
X