Elazığ da tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar Elazığda tüp bebek yaptıranlar varmı varsa yardımcı olabilir misiniz Fırat üniversitesinde yapan sonuç alan varmı
Tüp bebek değil ama bu ay sonunda nasip olursa aşılama yapacaz Fırat üniversitesinde . Geçen yıl hsg sonucu tüplerim kapalı olduğu söylendi tüpler kapalı diye aşılamayı hiç düşünmedik Diyarbakır da ilk tüp denememizi yaptık çok Şükür tuttu da ama bebeğimi kaybettim 8. Haftada kalp atışları durdu.Sonra laparoskopi sırasında tüplerimin açık olduğunu söylediler. Biz de bu defa aşılama yı denemeye karar verdik. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Çok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize bende Fırat ta ilk tüp Bebek denememi yaptm olmadı sonra tüplerimde sıkıntı çıktı iki tüpümde kapatıldı Malatya'da tekrar denedk yine tutmadı yine yapmak istiyorum ama çok kararsızm nerde yapacağımı bilmiyorum çünkü maddi manevi çok zor

Evet maddi manevi bayağı yıpranıyor insan.Rabbim hayırlısını versin bi bildiği vardır bu da bizim sınavımız. Rabbim sınavımızı kolay etsin inşallah. Fırat da hangi doktor a gittiniz

Arkadaşlar Elazığda tüp bebek yaptıranlar varmı varsa yardımcı olabilir misiniz Fırat üniversitesinde yapan sonuç alan varmı
Ben iki aşılama, üc kez de tüp bebek yaptım.Maalesef olumsuz oldu hepsi.Ancak bu durum çok bireysel. Herkesin problemi farklı, hastanenin olumsuz yönü aşırı bekletiyorlar ve insan psikolojisinden anlamıyorlar

Evet maddi manevi bayağı yıpranıyor insan.Rabbim hayırlısını versin bi bildiği vardır bu da bizim sınavımız. Rabbim sınavımızı kolay etsin inşallah. Fırat da hangi doktor a gittiniz
Ben Alpaslan akyola gidiyorum özel muane olarak ama şuanda tüp bebek merkezinde hangi doktorlar bakıyor bilmiyorum

Ben iki aşılama, üc kez de tüp bebek yaptım.Maalesef olumsuz oldu hepsi.Ancak bu durum çok bireysel. Herkesin problemi farklı, hastanenin olumsuz yönü aşırı bekletiyorlar ve insan psikolojisinden anlamıyorlar
Evet o sıkıntısı var daha önceden yaptığımız için biliyorum birde muhattap yok yani bsey aklına takılsa araycgn bir numara yok

Tedaviniz ne durumda naptınız merak ettim sizi

Kizlar gelişme olan var mi bende diyarbakir bahceci tup bebek merkezinde basladim zeki hocada inşallah Allah hepimizin yardimcisi olsun zor bir surec

Merhaba. Biz bugün başladık aşılama tedavisine. Muayene oldum ilaçları aldım cumaya kontrol günü verildi. Siz ne yaptınız
Hangi doktorla başladınız ben şuan dinlenmedeym polip ameliyatı oldum biraz geçsin üzerinden öyle baslaycgm

Teşekkür ederim sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende tüp bebek için remzi hocaya gitmeyi düşünüyorum

Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben memnunum remzi hocadan. Çok doktora gittim Elazığ da çoğu moral bozuyor yada bana kötü günleri denk geldi bilmiyorum ama remzi hoca öyle değil. İnsanı motive ediyor yüzü güleç . Bu etapta moral de çok önemli. Hayırlısı artık

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize. İnşallah pozitif haberleri de paylaşırız buradan

Benim iki ameliyatımda Remzi hoca yapmıştı bende memnunum insan her istediğini sorabiliyor en azından tabiki moral bu süreçte en önemli etken inşallah pozitif sonuçlar alırsın bizede moral olur umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…