Tüp bebek değil ama bu ay sonunda nasip olursa aşılama yapacaz Fırat üniversitesinde . Geçen yıl hsg sonucu tüplerim kapalı olduğu söylendi tüpler kapalı diye aşılamayı hiç düşünmedik Diyarbakır da ilk tüp denememizi yaptık çok Şükür tuttu da ama bebeğimi kaybettim 8. Haftada kalp atışları durdu.Sonra laparoskopi sırasında tüplerimin açık olduğunu söylediler. Biz de bu defa aşılama yı denemeye karar verdik. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınArkadaşlar Elazığda tüp bebek yaptıranlar varmı varsa yardımcı olabilir misiniz Fırat üniversitesinde yapan sonuç alan varmı
Çok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize bende Fırat ta ilk tüp Bebek denememi yaptm olmadı sonra tüplerimde sıkıntı çıktı iki tüpümde kapatıldı Malatya'da tekrar denedk yine tutmadı yine yapmak istiyorum ama çok kararsızm nerde yapacağımı bilmiyorum çünkü maddi manevi çok zorTüp bebek değil ama bu ay sonunda nasip olursa aşılama yapacaz Fırat üniversitesinde . Geçen yıl hsg sonucu tüplerim kapalı olduğu söylendi tüpler kapalı diye aşılamayı hiç düşünmedik Diyarbakır da ilk tüp denememizi yaptık çok Şükür tuttu da ama bebeğimi kaybettim 8. Haftada kalp atışları durdu.Sonra laparoskopi sırasında tüplerimin açık olduğunu söylediler. Biz de bu defa aşılama yı denemeye karar verdik. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Evet maddi manevi bayağı yıpranıyor insan.Rabbim hayırlısını versin bi bildiği vardır bu da bizim sınavımız. Rabbim sınavımızı kolay etsin inşallah. Fırat da hangi doktor a gittinizÇok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize bende Fırat ta ilk tüp Bebek denememi yaptm olmadı sonra tüplerimde sıkıntı çıktı iki tüpümde kapatıldı Malatya'da tekrar denedk yine tutmadı yine yapmak istiyorum ama çok kararsızm nerde yapacağımı bilmiyorum çünkü maddi manevi çok zor
Ben iki aşılama, üc kez de tüp bebek yaptım.Maalesef olumsuz oldu hepsi.Ancak bu durum çok bireysel. Herkesin problemi farklı, hastanenin olumsuz yönü aşırı bekletiyorlar ve insan psikolojisinden anlamıyorlarArkadaşlar Elazığda tüp bebek yaptıranlar varmı varsa yardımcı olabilir misiniz Fırat üniversitesinde yapan sonuç alan varmı
Ben Alpaslan akyola gidiyorum özel muane olarak ama şuanda tüp bebek merkezinde hangi doktorlar bakıyor bilmiyorumEvet maddi manevi bayağı yıpranıyor insan.Rabbim hayırlısını versin bi bildiği vardır bu da bizim sınavımız. Rabbim sınavımızı kolay etsin inşallah. Fırat da hangi doktor a gittiniz
Evet o sıkıntısı var daha önceden yaptığımız için biliyorum birde muhattap yok yani bsey aklına takılsa araycgn bir numara yokBen iki aşılama, üc kez de tüp bebek yaptım.Maalesef olumsuz oldu hepsi.Ancak bu durum çok bireysel. Herkesin problemi farklı, hastanenin olumsuz yönü aşırı bekletiyorlar ve insan psikolojisinden anlamıyorlar
Ben de remzi hocaya gidiyorum. İnşallah hayırlı müjdeli haberleri alırızBen Alpaslan akyola gidiyorum özel muane olarak ama şuanda tüp bebek merkezinde hangi doktorlar bakıyor bilmiyorum
İnşallah güzel haberler verirsin bizeBen de remzi hocaya gidiyorum. İnşallah hayırlı müjdeli haberleri alırız
Rabbim hepimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberler verirsin bize
Amin canm inşallahRabbim hepimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin inşallah
Tedaviniz ne durumda naptınız merak ettim siziTüp bebek değil ama bu ay sonunda nasip olursa aşılama yapacaz Fırat üniversitesinde . Geçen yıl hsg sonucu tüplerim kapalı olduğu söylendi tüpler kapalı diye aşılamayı hiç düşünmedik Diyarbakır da ilk tüp denememizi yaptık çok Şükür tuttu da ama bebeğimi kaybettim 8. Haftada kalp atışları durdu.Sonra laparoskopi sırasında tüplerimin açık olduğunu söylediler. Biz de bu defa aşılama yı denemeye karar verdik. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Henüz başlamadık adetin 2.günü gidecez nasip olursa. Olumlu veya olumsuz sonuçta yazarım buraya. SağolunTedaviniz ne durumda naptınız merak ettim sizi
Tedaviniz ne durumda naptınız merak ettim sizi
Hangi doktorla başladınız ben şuan dinlenmedeym polip ameliyatı oldum biraz geçsin üzerinden öyle baslaycgmMerhaba. Biz bugün başladık aşılama tedavisine. Muayene oldum ilaçları aldım cumaya kontrol günü verildi. Siz ne yaptınız
Remzi atılgan da başladım. Geçmiş olsun sizeHangi doktorla başladınız ben şuan dinlenmedeym polip ameliyatı oldum biraz geçsin üzerinden öyle baslaycgm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?