Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufukta tedavi olan yok mu artık....
arkadaşım merhaba ben de bugün randevu aldım pazartesi muayeneye gidicem. sen görüştün mü orhan bey'le nasıl bir doktor?
merhaba canım hele şükür biri geldi:)))) ben 8aydır tedavi görüyorum pco var bende.orhan beyden çok memnunum ben.tüp bebek tedavisi gördüm 2 gün önce transferim gerçekleşti.sonuç bekliyorum:))
ben de aylardır doktor araştırıyorum kafam çok karışıktı bugün doktorumun tavsiyesiyle orhan beyden randevu aldım ama çok tedirginim. ben zor karar veren biriyim ama randevu almış bulundum bir kere. bakalım hayırlısı. merkez nasıl? doktor ?
nerde yasıyosun canım sen???ben elazığın ilçesindeyim.tüp bebekte işlemlerim diyarbakırda oldu orhan bey yaptı tabiki.
canım ben mardinde çalışıyorum . pazartesi elazığda muayene olucam. devamında eğer ki diyarbakıra gel derse benim için çok daha rahat olur diyarbakır mardin arası 1 saat. peki diyarbakırdaki merkezlerinin adı neymiş?
dicle fırat kadın has.doğum kliniği.ben gerçekten çok memnunum doktorumdan güvenebileceğin bir doktor emin ol...sizde sorun ne cnm???
benim yumurta rezervim yetersiz.fsh değerim yüksek.ama bugünkü muayenemde doktor 3 folukül gördüğünü söyledi,umutlandırdı ve orhan beye güvenebileceğimi söyledi. senin sorun neydi? tedavi ağır ve yıpratıcı mı? her muayeneni ve işlemini orhan bey mi yaptı? raporun var mı? yoksa bütün masrafları kendin mi karşılıyorsun? genetik tahlili yaptılar mı?
bende polikistik over sorunu var.muayenelerim elazığda yumurta toplama ve transferim diyarbakırda orhan bey tarafından yapıldı.ben rapor çıkartmadım genetik tahlil yaptırmadık biz.benim tedavi sürecim kısa sürdü yumurtalar çabuk olgunlastı tedaviye basladıktan 15 gün sonra transferim bile bitmişti yani.tedavi sürecinde iğneler ürkütmüştü beni ama çok şükür korktuğum gibi olmadı kendim bile yapabildim iğnemi.
canım çok soru soruyorum ama masraflar ne kadar tuttu? sonucunu merakla bekliyorum. seni takip edeceğim :)))
sormak istediğin her seyi sorabilirsin.4500tl ödedim ilaçlar dahil.transfer sonrası ilaçları devlet ödüyor zaten onlar hariç.hayırlısı olur inşallah nasibimde varsa olur...bende senden haber bekliyorum kontrolden sonra yazarsın:)))
mutlaka yazarım, senin için dua edicem.şansın bol olsun.bugünlük hoşçakal.
sormak istediğin her seyi sorabilirsin.4500tl ödedim ilaçlar dahil.transfer sonrası ilaçları devlet ödüyor zaten onlar hariç.hayırlısı olur inşallah nasibimde varsa olur...bende senden haber bekliyorum kontrolden sonra yazarsın:)))
merhaba kizlar orhan beyin merkezinde 4500tl herkes icinmi gecerli sanki dediler cocugu olanlar biraz fazla oduyormus bilgi verirseniz sevinirim
Allah razı olsun canım sana da kolay gelsin...görüşürüzzz![]()
canım ya özel mesaj hakkım yok henüz. ben de seni merak ettiğim için açtım neti yoksa pek girdiğim yok nete. test yaptırdın mı? ben havamı aldım canım :))))) zaten ilk muayene de fiyaskoydu.doktor öğleden sonraları çalışmıyormuş bana kimse bu bilgiyi vermedi.sabah ultrasonda bakıp tahlil istedi ben ilk defa vajinal ultrason olmanın verdiği gerginlikle sorularımı sıralayamadım, öğleden sonra sonuçları gösterince sorarım diye düşündüm,saatlerce bekledim sonra doktorun olmadığını öğrenince çok sinirlendim. 2 gün sonra gittim bütün sorularımı sordum, ya doktoru çözemedim bi yandan çok sempatik babacan bi tavrı var bi yandan da geçiştirmek ister gibiydi. ama kesinlikle paragöz değil.tedaviye uygun olmadığımı söyledi.kistim varmış önce onu iyleştirecek,hormon değerlerimi takip edip 2 ay sonra tekrar gidicem, uygun olmadığım halde hadi gel başlayalım diyebilecek doktorlar var çünkü,bu açıdan memnun kaldım..Böyle işte tatlım, anlayacağın hevesim kursağımda kaldı...ben öğretmenim , batıda tedavi çok zorlar beni, başka seçeneğim yok ya orhan bey, ya da diyarbakırda zeki akkum. bakalım artık. sen anlat bakalım.... nasılsın? her şey yolunda mı?