Elbise aldım, kombine edemiyorum, önerilerinizi bekliyorum.(Resimli)

O elbiseyi öyle giymeyi düşünmüyorsun değilmi Şimalcim. sengözlerimebaksanabAltına bir tayt mayt, kot filan giyersin yani, diye düşünüyorum. O ne minilik len:mymeka:laelaelaelaelae
bencede elbise çok kısa siyah tayt ve siyah çizme güzel olur tabi kemer felan bence sen halledersin şık durmuş elbise üzerinde taşıyabilmişsin.dışarı çıktığında giydiğin zaman eklersin artık bizde güzel giyinen bi bayan görmüş oluruzz.

Bunlar süper bunlara bayıldım.....

Ben de fikrimi söylemek istiyorum....
Bende bu elbisenin altına uzun çizme giyilmesinden yanayım...
Kahverengi bi çizme....
Ve çizme ile aynı tonda kalın bi kemer... Ve tabiki aynı tonda büyük bir çanta... Süper olur....
Bu kıyafet ile altın takılmaması gerektiğini düşünüyorum...

kesinlikle ilk kombin..ben ayakkabı elbise aynı renkte kombinleri sevmiyorum..kontrasttan yanayım.böylece her biri diğerinin güzelliğini ortaya çıkartırsengözlerimebaksanab

ben 3.cüyü beğendim koyu kahve kemer güzel altına da koyu kahve ayakkabı giysen yakışırrr,çizmeyle bacaklarını kapatma benceee :sm_cool:

kesinlikle ilk kombin..ben ayakkabı elbise aynı renkte kombinleri sevmiyorum..kontrasttan yanayım.böylece her biri diğerinin güzelliğini ortaya çıkartırsengözlerimebaksanab

bence de,

bende siyah çizme ve kemeri beğenmiştim ama herkes kahverengi diyince ses çıkarmamıştım, şimdi destek buldum :)

Aynen katılıyorum, ben de görür görmez ilk sıradakini çok beğendim.
Ben olsam direkt o kreasyonu seçerdim.

çizmeli olan güzel olmuş canım ama arkadaşların dediği gibi taba rengi bi kemer ve çimeyle daha uyumlu olacaktır diye düşünüyorum..

Arkadaşlar taba rengi çizme buldum %50 indirimliymiş fiyatı 150tl dedi bayan, o da cumartesiye kadar sonra yine 300tl olacakmış.
Sadece 1 elbise için bu kadar para veremedim açıkçası.:ecrin_bebek:
Siyah çizme, çorap, çanta ve siyah uzun hırka ile tekrar kombine ederim diye düşündüm kendi kendime.
Ama bu seferde hırka çok uzun geldi gözüme...fisfisfis
Yarın tekrar fotoğraf çekip eklerim.

kesinlikle ayak bileğinde biten yüksek topuklu bot veya ayakkabı giyin.fiziğiniz çok düzgün 3. resimde süper görünüyorsunuz.çizmeyle bacaklarınızı kapatmayınız.son olarak taba rengi elbisenin rengiyle çok oyumlu olur.allah hayırlı günlerde giydirsin:)

ayak bileginde biten botlar ayakkabılar bacakları kısa gösterir eger mini etek ve kısa sort giyerseniz veya mini elbise (kısalıktan kasıt süper mini) o zaman ancak uzun ve ince görünür bacak.. yok takmam serbest takılırım diyosan giyilebilir tabi... ama elbise tek basına pek gösterişli olmadıgından uzun çizme daha klass bir hava verir....

cnm öncelikle elbise sana çok yakışmış fakat çoğunluğun söylediği gibi kesinlikle taba rengi çizme almalısın bu kıyafetine taba erngi çanta ve yine aynı renkten kemer. güle güle kullan ayrıca bu arada maşallah:))) çok beğenen var nazar değmesima ma dimi

rengi hiç fark etmez bence kesinlikle çizme giy,ayakkabıyla düşünme bile...ben kışlık elbiselerin,eteklerin altına ayakkabıyı hiç yakıştıramıyorum,bişeyler eksik kalmış gibi,hatta karşımdaki çıplak gibi görünüyor.tabi bu kadarına katılmayabilirsiniz,benim düşüncem.
yani kısacası kesinlikle çizmeeeee

Kahverengi, yuvarlak burun,kovboy çizmesi.
Kahverengi büyük bir çanta
kahverengi kemer

Canım bu elbisede seninkine benzer bir elbise renkleri farklı ama.Belki buna bakarak bişeyler düşünürsün dedim.İnşallah resmi koymayı becerebilmişimdir:):)

kahve yada taba rengnde bi çizme ve buna uygun çanta kemer süper olurdu

fiziğin çok güzel şimalimmm, ne giysen çok güzel taşıyosun
bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle siyahla değil de taba rengi çizme ve çantayla kombine et cnmopuyorumnanaktan

en baştaki güzel olmuş kahveli olaan çok soluk görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…