- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Benim elbisemin yakası öyle değil canım bebe yaka değil yani düzElbisenin çocuksu duruşu renginden değil yakasından.O tarz yakaları bende sevmem adı üstünde bebe yaka zaten.
Örtünü bol ört yaka kapansın ne alaka siyah yaz gününde.Siyahı gençler giyiyor sanki.Elalemin lafıyla hareket etme nişanlın haklı
hayır tabi ki :)elbise gayet iyi o gün de giy millet ileride nişanlına da burun kıvırırsa onuda mı boyayarak değiştireceksin
Bız gocmenız mesela bız dugundede kına da da abıye gıyerız ve yenı gıyerızAmaaan alt tarafı kuzen düğünü.
Abartacak ne var ki?
Ben kuzenimin düğününde evden giyinmiştim.
İnsanların söylediklerine kulak asmayın bence.
Yakıştıysa güle güle giyin.
Benim elbisemin yakası öyle değil canım düz yani sadece rengi üzerindeki yaldızlar ve boyu böyle yakası düz benimkinin yanımda resmi yok olsa atardım pc den yazıyorum şu an iş yerindeyim :)Aynen.işi yaka bozmuş.boya falan kullanıp elbiseyi mahvetme. Rengi bence çok tatlı. Yaka kötü duruyor sadece. Bir terziye götürsen acaba orayı düzgünce sökebilir mi
O zaman sorun yok gayet genç elbisesi bu zaten.Giy git bi sey diyen olursa da ay herkes cok begendi bi siz begenmediniz deyip geç.Millet elbiseni her begenmedigin de boya mı yapacaksınBenim elbisemin yakası öyle değil canım bebe yaka değil yani düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?