Elbise,boyama,kırıcı,yorumlar,düğün...

Ben de beğeniyorum elbisemi canım ama millet öyle yorum yapınca bi moralim bozuldu arkadaşlarda boyama diyor bakalım ben de giyeceğim sanırım

Elbiseniz sade ve şık hemde nişanlınızla ortak beğenip almışsınız.en önemlisi siz giyince kendinizi içinde nasıl hissediyorsunuz.
sakın boyamayın rengini sakın.daha fena tartışma çıkar aranızda
.elbiseye uygun şal ayakkabı çanta ve makyajla çok hoş olacaksınız.başkaları ne düşünür diye yaşamayın çok rica ediyorum.

Evet benim de zevkime hitap eden bir elbise değil ama sen beğendin, nişanlın beğendin ve sen beğendiğin için nişanlın aldı... Giymezsen ya da üzerinde planladığın gibi saçma sapan ve dönüşü olmayan uygulamalar yaparsan nişanlın feci hayal kırıklığı yaşayacak. Giymelisin...

O zaman sorun yok gayet genç elbisesi bu zaten.Giy git bi sey diyen olursa da ay herkes cok begendi bi siz begenmediniz deyip geç.Millet elbiseni her begenmedigin de boya mı yapacaksın
Hayır tabiki :) İlk defa bi yakınım evleniyor ve ilk defa bi düğünde böyle bir elbise giyeceğim ailem kötü yorum yapınca çözüm üretmeye başladım ben de ama haklısınız ben beğendim nişanlım beğendi hem elbiseye kötü bişe olur da hiç giyemezsem o zaman nişanlıma büyük ayıp olacak zaten

Bız gocmenız mesela bız dugundede kına da da abıye gıyerız ve yenı gıyerız
hanı bosnaklar gıbı degıl ama ozenırız
Sız nerelıydınız?
Doğma büyüme İzmirliyim.
Annemin anneannesi/babaannesi dahil.
Biz de gece elbisesi giyeriz ancak evde mesela kardeşimin kınasında giydiğim elbiseyi kalkıp da kuzenimin düğününde giyebilirim nitekim giydim de...

aramızda büyük tartışma onusu olacağından hiç şüphem yok ve ben o elbisenin içinde kendimi premses gibi hissettim nedense yaa ben premses hissediyoum millet ıyy diyo

Haklısın canım aynen dediğin gibi olacak

Aman sakın boya falan kullanıp boyamaya kalkmayın elbise düz bir elbise değil ki yaldızları şekilleri var üzerinde mahvedersin yani. Kuru temizlemeci bile cesaret edememiş siz nasıl boyayacaksınız. Bence yakasından dolayı falan hoş duymuyor ve çok klasik gerçekten yaşınıza uygun değil ne güzel elbiseler var. Biraz daha gezseydiniz keşke ama olan olmuş giyeceksiniz artık.

Doğma büyüme İzmirliyim.
Annemin anneannesi/babaannesi dahil.
Biz de gece elbisesi giyeriz ancak evde mesela kardeşimin kınasında giydiğim elbiseyi kalkıp da kuzenimin düğününde giyebilirim nitekim giydim de...
hm anladım tamda ızmırlıler susludur ayol dıyecektım , o sekılde bende 2 kere gıyerım ama sonrası yok zaten modası fılan gecıyor veyahut beden olmuyor

Benimkinin yakasın böyle değil canım düz. Benim nişanlımında bi huyu var bi yerde bişe gördüm beğendim evet güzelmiş dediğim ana kasada buluyoruz kendimizi bu da aynı öyle bi deneyeyim mi dedim dene dedi beğendik tamam alıyoruz dedi aldı bana kalsa beğenmiş olmama rağmen hemen almazdım bakardım belki daha güzelini görürüm diye ama olacağı varmış :)

kaç yaşındasın bilmiyorum ama elbise gerçekten biraz orta yaş duruyor.
başka bir şey al derim bunu da evlendikten sonra elbet giyecek yerlerin olur..
Yaşım 24 canım bana kalsa saklarım nişanlı faktörü var bir de ortada bu elbiseyi düğün için beğendik aldık o zaman düğünde giymeliyim diye düşünüyor.

aramızda büyük tartışma onusu olacağından hiç şüphem yok ve ben o elbisenin içinde kendimi premses gibi hissettim nedense yaa ben premses hissediyoum millet ıyy diyo
O bu ıyy diyor diye nişanlınla tartışmaya değer mi sence
Sen prenses gibi hissettinse gerisine kulak tıka gitsin
Yaka kısmı seni rahatsız ettiyse şal ile kapa orayı işte bu kadar kolay güzel de bi şal rengi ile çok hoş olacaksınız
ben rengini çok hoş buldum iyi günlerde giyin

Teşekkür ederim canım yorumların için sağol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…