• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Elbise Modelleri

güzelmiş canım elbisen güle güle giy..ya zaten benim şimdiye kadar abiye giyeceğim bi ortam olmadı da olursa diye telaşlanıyorum:roflol:...normal şartlarda elbise bulmakta zorlanıyorum biraz,36 dar geliyo 38 bol geliyo ben de sinir oluyorum o yüzden pek elbise giymem:lepi:

ya askılı olmayan ve de mini olmayan abiye yok mu hiç???tamam ben açığım ama her şeyi giyemem,ama gördüğüm kadarıyla bu abiye denen illeti giymek için ya tesettürlü olacaksın,ya da her şeyi giyeceksin..benim gibi kapalı açıklara göre hiç bişey yok:çok üzgünüm:

aynen katılıyorum ya bende yazdım bi cvp veren olmadı çünkü yok bence

kızlar üzgünüm ama şu an elbise araştırıcak ne keyif ne sabır var bende .bebişimin acısı yüreğimi yakıyo yeterince.kendimi azcık toparlayayım bakıcam söz.
manyaq Lady:o tip elbiselerde vardır elbet.ben açık koydum hep düşünemedim hiç.dedim ya cvp yazacak halde değildi.topiğime bakamadım o yüzden.bilmeden tepki vermeyin lütfen.en kısa sürede bakıp resim koyarım.bulamazsamda yazarım zaten .hoşçakalın.

canım zaten tepki sana değil ki...genel olarak üretim hep bu şekilde,bizim gibi insanlar zorlanıyo biraz kıyafet bulmakta o yüzden.yoksa acına saygı duyuyoruz tabiki..

yaaaaaaaaa harikalaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerden buldun bu resimleri canımmm hangi markanın ürünleri bunlaarrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:

cok cok begendim..bi kac tanesi hele hele cok super!
bende markayi merak ettim yerimseniben

(:

bende çok beğendim canım çok şıklar.. marka bellimi bunlarda. nette elbise diye arayınca çıkmıyor böyle güzel modeller....

versace_233x350.jpg

purple-dress.jpg

5707.jpg

DF_minidress2.gif

versace1.jpg

Img6233.JPG

Img6128.JPG

00130m.jpg

purple_6.jpg
031620071705111561.jpg

3832-331016-d.jpg
angeli_inquieti_shoes.jpg

Purple_Fashion4.jpg

3034-459017-p.jpg

Purple_fashion5.jpg

Purple_fashion2.jpg

12.jpg

11122007100558_362_517529mor.jpg
th_1.JPG

morbb3.png

100_3232%5B1%5D.jpg

annasui.jpg

lanvin11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
versace_233x350.jpg

ben buna bittim bayıldım öldümmm çokk müthiş hakkatenn :))))Şeniz paylaşım için thanks yavvyummma.s.

Back
X