• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Elbise seciminde yardımmmmm

2.diyorum ama siyah hali daha güzel bence.

JAPON-STYLE-ELBISE-BAYAN-BEYAZ-SIYAH-ABIYE__64757953_2.jpg

JAPON-STYLE-BAYAN-ELBISE-SIYAH-ABIYE-TASLI__64884126_1.jpg

su iki model arasından karar vericem kırmızıdan vazgectim gibi :9: tabi dugunde gelinden baska kimse beyaz giymez diye birseyde vardır :26:

ben daha çok bu yılın modasında çok rastlanan payetli, dantel detaylı, sırt dekolteli ya da asimetrik kesimli modelleri öneririm size. yaşınız da renkli giymeye çok dahafazla müsait bence siyah giymemiz gereken yaşlar olacak ileride şimdi bence renkli kıyafetlerin zevkini çıkarmalıyız

$1a.webp$1b.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp

bunların hepsini aynı markadan aldım ama benzeri modelleri çok görüyorum piyasada vücut tipiniz de müsait anladığım kadarıyla çok hoş durabilir bu modeller

ben daha çok bu yılın modasında çok rastlanan payetli, dantel detaylı, sırt dekolteli ya da asimetrik kesimli modelleri öneririm size. yaşınız da renkli giymeye çok dahafazla müsait bence siyah giymemiz gereken yaşlar olacak ileride şimdi bence renkli kıyafetlerin zevkini çıkarmalıyız

Eki Görüntüle 530609 Eki Görüntüle 530610 Eki Görüntüle 530611 Eki Görüntüle 530612 Eki Görüntüle 530613 Eki Görüntüle 530614 Eki Görüntüle 530615

bunların hepsini aynı markadan aldım ama benzeri modelleri çok görüyorum piyasada vücut tipiniz de müsait anladığım kadarıyla çok hoş durabilir bu modeller

payetli elbiseler benimde dikkatimi cekti ilk siyah elbise cok hos her ne kadar renkli giymek istesemde devamlı siyaha kayıyorum:31:

kokteyl tarzı bir davet için payetler çok uygun bence bodycon tarzı elbiseleri düşündünüz mü?

Sondan 2.beyaz çok güzel bence.gelinlikle hiç alakası olmayan bir model olduğu için sorun olmaz bence.

elbiseni seçmişsin gerçi çok da guzel bi elbise almışsın gule gule giyin baskalarına fikir vermesi açısından ben de kuzenimin düğününde giydiim elbiseyi ekliim :)) yalnız rengi bu renk diil somon rengiydi

Eklentiler

• $Ad.webp
    $Ad.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 72
Back
X