Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler "Elbiseleri süper" Dediğimiz ve örnek aldığımız ünlüler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanem çelik ve pınar altuğ kendine yakıştırıyor giydiklerini

angel baby
canım çok güzel resimler koymuşsun,hepside elbisehihoyyyt,sana katılıyorum,ebru akel gerçekten zevkli giyinir,zaman zaman rüküş oluyor ama:tomato:
pınar altuğun tarzını bende beğeniyorum arkadaşımvereliniortak
ben eda taşpınarın ayakabılarına bitiyorum esas

Rica ederim cnm ne demek hihoyyyt Evet ya Eda'nın ayakkabıları süper hani $u gladyatör olanları bitiyorum zemuszemus

dikkatimi çektide ayakları ne kadar çirkin kafamçokkarıştı

kızlar öncelikle bu konuya bayıldım iyki açmışsınız
ayrıca benim de idrek dikkatimi ayakları çekti nasıl olsa heryeri estetik ayaklarını da yaptırsın sevmedim ben töbe yarabbim Allahın yarattığı ama çirkin napim:icecream::asigim:

Rica ederim cnm ne demek hihoyyyt Evet ya Eda'nın ayakkabıları süper hani $u gladyatör olanları bitiyorum zemuszemus
o tarza bayılıyorum zatena.sen güzel taşıyanda eda,ivana sertte hiç hoş durmuyor bence
dikkatimi çektide ayakları ne kadar çirkin kafamçokkarıştı
mümkünse görmiyim bende onları töbe töbekaydirigubbakcemile3
iyki açmışım yuppi yeni müşteri çıktı topiğe:roflol:...kızlar beni yalnız bırakmayın,bende çok seviyorum bu tarz konuları ama bir kaç arkadaş haricinde resim koyan olmuyo

ben Jenifer Lopez in özellikle abiye tarzı kıyafetlerde çok başarılı olduğunu düşünüyorum:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar çok güzel bi topik harika elbiseler var benimde katkım olsun.
elbise Marion Cotillard ın Christian Dior Haute Cauture abiyesi ben bayıldımm

Eklentiler

• $siyah-tul-abiye-elbise.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 387
Bu da çok Harika bakalım aynı Fikirde misiniz!
Freida Pinto nun john Galliano abiyesi Harikaa

Eklentiler

• $mavi-tullu-abiye-elbise.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 878
Eski süpermodel Claudia Schiffer, straplez, siyah, kuyruklu, sıradışı bir Atelier Versace gece elbisesi seçmiş. Transparan tül üzerine kondurulmuş egzotik saten yaprakları andıran elbisenin yakası, straplez kalp şeklinde. çok güzel değil mi:hooray:

Eklentiler

• $siyah-gece-elbise1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 481
ben bu üç elbiseyi de hiç beğenmiyorum nedense ya..:1no2:
özellikle saks mavisi olanı.. hiç svmiyorum bu rengi ve yeniden moda oldu
modeli de demode bir de bu renkle çok daha kötü olmuş

marion cotillard'ın giyim tarzına bayılırım da bu elbisesi de en sevdiklerim arasında yer almıyor.. ona açık renkli, dar, zarif modeller daha çok yakışıyor bence..

claudia schiffer'in elbisesinin tasarımı çok orijinal, kadın da çok iyi taşımış elbiseyi de böyle fırfırlı, hareketleri elbiseler bana bir garip geliyor.. hediye paketi gibi-tatlicadiarzu-

zevk meselesi tabiyki oscar gecesi görüntüleri ünlülerin. Ben 3. abiyeye bayıldım mesela favorim.alkisalkisalkis

saks mavisi çok moda bu sene özellikle ama bende kirazıma bu konuda katılıyorum canımbende o renk sevmiyorum:tomato:ama zevkler farklı tabi:1hug:
kızlar gwyneth paltrow un elbise ve ayakabı seçimi çok hoşuma gitti,gerçi ayakabı dore rengi olsa daha hoş olurmuş ama tarz ve model çok hoşuma gitti

Kızlar bayıldım bu çingiş pembe elbiseye. :)

ben beğenmedim eylem:tomato:kızma banabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…