• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbisem çok mu sade ssizce

Biraz basit kaçmış bana göre günlük kısmına kahve içmeye kadıköy e giderken giyilecek türden gösterişli bis saç falan yaptırsan olabilir mi ama daha yaşın da küçük bilemedim çok yakınsanız başka bak istersen yoksa ra mecbur takı ile falan üslerirsin
Yani affedin ama bu elbiseyle Denizli'de biyere kahve içmeye gitse insana bakarlar emin olun İstanbul ve Denizli arasında çok fark var

Yani affedin ama bu elbiseyle Denizli'de biyere kahve içmeye gitse insana bakarlar emin olun İstanbul ve Denizli arasında çok fark var
Ben 8 yıl Denizli de yaşadım forum Çamlık a gidenleri çok gördüm yakınım dediğin için söyledim ama Denizli yi biliyorum orda düğünleri bile sokakta yapıyorlar bunu düşünürsek olur neden olmasın tabi tak takını giy ayakkabını olur tabi yaşına göre
zaten almışsın gidip başka alacak halin yk ya para yolda bulmuyor kimse sen kendin daha iyi bilirsin kınaya gelecek kişileri nasıl giyeceklerini .... şimdiden iyi eğlenceler

Ben 8 yıl Denizli de yaşadım forum Çamlık a gidenleri çok gördüm yakınım dediğin için söyledim ama Denizli yi biliyorum orda düğünleri bile sokakta yapıyorlar bunu düşünürsek olur neden olmasın tabi tak takını giy ayakkabını olur tabi yaşına göre
zaten almışsın gidip başka alacak halin yk ya para yolda bulmuyor kimse sen kendin daha iyi bilirsin kınaya gelecek kişileri nasıl giyeceklerini .... şimdiden iyi eğlenceler
Teşekkürlerr

Beyaz yerine başka bir renk olsa daha iyi olurmuş sanki o_O

Ben cok begendim.
Cok zarif ve vucudunada cok guzel yakismis canim.
Senin yerinde olsam siyah kalin bi bilezik, bide fazla abartili olmayan yeni moda suslu kalin olanlardan, siyah bi kolye. Tamamdir.
Super olursun.

Canım merak etme sadece Denizli'de değil ankara veya tatil beldelerinde de dantel motifli uzun beyaz elbiseyle kahve içmeye giden olsa dönüp bakarlar. Sonuçta keten uçuş Uçuş yazlık bir elbise havasında değil. Kumaşı günlük bir kumaş değil. Ama beyaz olmasa daha iyi olurmuş. başka rengi yok muydu?
Beyazlığı kırmak için beline ipince altın rengi bir kemer veya herhangi bir renk tek renk tül alıp dolayıp incecik bi kemer yapabilirsin. Seçtiğin renge uygun ayakkabı giyersin. Saçlarını da açık salarsın omuzlarına.

düğün oldu mu bilmem ama ben elbiseyi çok beğendim..
beğenmeyenleri de anlayamadım :KK64:

içinize sinerek giyinin bence harika bir elbise...

Back
X