elbisemdeki ütü izi(resimli)

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
Kizlar yeni bir elbise aldim gecenlerde, bir ton da para verdim bu sabah aceleyle bi utuleyip giyeyim.dedim.. utuyu prize taktim,elbiseyi dolaptan cikarana kadar isindi mi ne olduysa saniyesinde yapisti izi de kaldi kocaman.... ben de bugun inadina giydim,ogretmenim zaten.ne giysem batip kirlenio,aman bosver dedim ama cikmaz mi bu.leke sizce?

Eklentiler

• 1428387752186.jpg
    1428387752186.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 4.133
Benimde benzer kumaştaki bi elbisem ütü yanığı oldu. Malesef bi yolunu bulamadım. Yanık sonuçta nasıl geçicek.
Kurtarmak istedim ama üzerine bişey dikmekten başka çare yok. Onu da yapamadım çünkü yanık izi tam popomun üst kısmına denk geliyo. belki bi fikir veren olur.
Bende sizin gibi giymiştim ilk gün. Sahilde karanlıktı zaten kimse görmez dedim bir kere giydim.

nazar değmiş :) oraya uygun bi şey koydur canım, cep gibi, ne olur bilemedim ama yada kestir dediğin gibi. yazık olmuş ben de çok üzülürüm

Bi yıkayıp öyle bakın birde.
Babam yeni bi pantolon almıştı bayramda ütülede giyeyim kızım dedi. Bu şekil bii ütü izi bıraktım:KK53: annem sonra makinaya atmış geçmişti iz..

kumaş içeriğine bakar mısın yıkama talimatından?
polyester bariz çok orandaysa geçmiş olsun. değişmez. (gördüğüm kadarıyla direk polyester elbise ama) pamuk karışımlıysa makinede yanan yerler dökülebilir, o zaman azalır iz.

Ayy çok da güzelmiş ben bile üzüldüm. Canın sagolsun canım. Çıkmaz o iz başka bir caresine bakma lazım. Aklında bulunsun o tür kumaşlar utuleyecegin zaman ütüyü en düşük sıcaklık kademesine getir. Çok çabuk yapısıyor çünkü.

Kizlar yeni bir elbise aldim gecenlerde, bir ton da para verdim bu sabah aceleyle bi utuleyip giyeyim.dedim.. utuyu prize taktim,elbiseyi dolaptan cikarana kadar isindi mi ne olduysa saniyesinde yapisti izi de kaldi kocaman.... ben de bugun inadina giydim,ogretmenim zaten.ne giysem batip kirlenio,aman bosver dedim ama cikmaz mi bu.leke sizce?

Yanık yeri biraz yukarıda olsa hırkayla falan kapanırdı.
Yanmış artık nasıl gecer düzelir hiç duymadım kot kumaş değil ki boyansın

Benimde benzer kumaştaki bi elbisem ütü yanığı oldu. Malesef bi yolunu bulamadım. Yanık sonuçta nasıl geçicek.
Kurtarmak istedim ama üzerine bişey dikmekten başka çare yok. Onu da yapamadım çünkü yanık izi tam popomun üst kısmına denk geliyo. belki bi fikir veren olur.
Bende sizin gibi giymiştim ilk gün. Sahilde karanlıktı zaten kimse görmez dedim bir kere giydim.

hahaha aynen valla, o kadar para verdim ille de giyccem bi kere dedim ben de:p sonra da üzülüyorum ,Allahım haram parayla da almıyorum neden böyle oluyor diyorum

Elbisenin tamami buydu,ben simdi bunu tam kalca hizasi kestirip taytla falan giysem kotu mu olur sizce? Ustu biraz gomlek modeli ama offfff,bilemedim:KK43:

Eklentiler

• 2015-04-07-10-11-22.png
    2015-04-07-10-11-22.png
    573,7 KB · Görüntüleme: 575
X