• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseme ayakkabı :)

ben düğüne gidecektim, o gün koltukaltımı aldırdım nokta nokta oldu. kıyafet de straplez bi şey. fonfoten sürdüm koltukaltlarıma, terleyip akacağını hiç düşünememiştim :60: çok çok da bulaşmamıştı ama, umarım kimse fark etmemiştir o gün. :66: yav o kadar zeki bulurum kendimi ama böyle şeylerde salaklığım tutuyor :60:

haha :D :D farketmemişlerdir canım inşallah :D

Gerçi mesaj yazmycam diyodum dayanamadım yine yazdım. 3 mesaj yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım internetten foto aradım buldum ekledim bi teşekkür bile yok aşkolsun arkadaşım :2:

Son düzenleme:
Gerçi mesaj yazmycam diyodum dayanamadım yine yazdım. 3 mesaj yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım internetten foto aradım buldum ekledim bi teşekkür bile yok aşkolsun arkadaşım :2:

Aa yorumlarını göremedim arkadaşım fotoğrafı da :26: ama genede özür dilerim :59:

Burnu kapalı olsada elbisem altına bu ayakkabı muhteşem olmaz mı? :34:

$moni2gumus.webp
Bu ayakkabıya bayıldımm

Son düzenleme:
Ben pudra pembesiyle beyazı pek yakıştırmıyorum nedense :26:

Bende pudra pembesiyle beyazı yakıştıramıyorum... Pudra pembesi soluk bir renk beyaz için... Daha canlı renkler seçmelisin ilk başta da demiştim bu sene rugan nar çiçeği ayakkabılar çok moda... Ve çok da güzel modelleri var...

Bende pudra pembesiyle beyazı yakıştıramıyorum... Pudra pembesi soluk bir renk beyaz için... Daha canlı renkler seçmelisin ilk başta da demiştim bu sene rugan nar çiçeği ayakkabılar çok moda... Ve çok da güzel modelleri var...

Ben birbirlerine pek uyumlu bulmuyorum.çok canlı bir renkte istemiyorum çünkü ayakkabımın rengi bu sefer de elbiseyi 2. plana atar.

Son düzenleme:
Canım anladığım kadarıyla senin elbisen benim de çok sevdiğim bir elbiseme benziyor... Bak üşenmedim fotoğrafını çektim o elbisemin de... Ve altına yakıştırdığım tip ayakkabı buldum... :16:
$DSC04150.webp
$1.webp

Canım anladığım kadarıyla senin elbisen benim de çok sevdiğim bir elbiseme benziyor... Bak üşenmedim fotoğrafını çektim o elbisemin de... Ve altına yakıştırdığım tip ayakkabı buldum... :16:
Eki Görüntüle 236682
Eki Görüntüle 236683

evet gerçektende uyumlu oluyor.Bu arada resim için teşekkürler.Ama ben beyazın altına renk beğenemiyorum ya sanki bütün renkler çok uyumsuz kalıyo sinir oluyorum. :17:

Son düzenleme:
Back
X