- Konu Sahibi kelebex001
canım gümüş rengi olabilir takılarınla da uydurması kolay olur hem elbiseyi görsek aslında daha iyi karar verilirdi![]()
Benim de aklımdan gümüş rengi geçiyordu ama burnu kapalı bulamadığım için söylemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gümüş rengi olabilir takılarınla da uydurması kolay olur hem elbiseyi görsek aslında daha iyi karar verilirdi![]()
Elbise çıkmamış canım :26:
Peki neden önü kapalı istiyorsun..Elbisen çok güzel bence kapalı bir ayakkabıyla boğma
Öyle mi diyorsun canım :26: bacaklarımda çok sık olmasada kırmızı noktalar var beni çok rahatsız ediyor bu yüzden çorap giymek istiyorum![]()
Öyle mi diyorsun canım :26: bacaklarımda çok sık olmasada kırmızı noktalar var beni çok rahatsız ediyor bu yüzden çorap giymek istiyorum![]()
Ah be canım ya dert mi o da.. Spreyler var bacak fondoteni ..Belli bile olmaz hem parlaklık verir hem kusurları kapatır..Kozmetikçilere bir bak derim...
Sence kapatır mı dersin? :26:
Ah be canım ya dert mi o da.. Spreyler var bacak fondoteni ..Belli bile olmaz hem parlaklık verir hem kusurları kapatır..Kozmetikçilere bir bak derim...
ben kullanıyorum . benimde küçük siyah nokta gibi oluyor. memnunum ben daha şık duruyo
görünmüyor sanki
İnşallah bulabilirim bende :)
kozmetikçilerde olmuyor çoğunda ben bi ara düğün için çok aradım en son internetten buldum . reklam olyor saırım iism filan verilmiyo . benim kullandığım çok iyi en çok korktuğum akması ve bulaşmasıydı bu konuda çok çok iyi .
elbise için söylemiştim.. ama artık görünüyor=) elbisen güzelmiş gerçekten.. bacak fondotenleri güzel oluyor. Kuruyunca leke yapmıyorlar.
Arkadaşım benim de sorunum ayaklarım çok terler ve muhakkak coraba ihtiyaç duyardım ama sene çözdüm bu işi PENTİ'nin yok gibi isimli bir çorabı var 7.75 sanırsam bildiğin külotlu çorap fakat ayak parmak uçları yok çorap baş parmağın başladığı yerde bitiyor ve lastikli yani çorap giyiyon fakat parmaklar dışarda kalıyor ve farkedilmiyorrrrr.