• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseme ayakkabı :)

peki ya önüüü en önemli yeri orası :1: ya da dore de çok iyi gider kapalı olması şart değil ki eğer esmersen dore daha iyi durur bence

Son düzenleme:
Peki neden önü kapalı istiyorsun..Elbisen çok güzel bence kapalı bir ayakkabıyla boğma

Elbisenin etek kısmında bir kat tül var tülün pileleri var. Önüde arkasıyla aynı.Annem dedi ki eğer pileleri hoş durmuyorsa tülü söker düz olarak dikeriz sizce hangi türlü daha iyi olur? Önü buna çok benziyor.

$DMxlMgVtJr0SE.webp

Öyle mi diyorsun canım :26: bacaklarımda çok sık olmasada kırmızı noktalar var beni çok rahatsız ediyor bu yüzden çorap giymek istiyorum :43:

Ah be canım ya dert mi o da.. Spreyler var bacak fondoteni ..Belli bile olmaz hem parlaklık verir hem kusurları kapatır..Kozmetikçilere bir bak derim...

Öyle mi diyorsun canım :26: bacaklarımda çok sık olmasada kırmızı noktalar var beni çok rahatsız ediyor bu yüzden çorap giymek istiyorum :43:

bence çorap yerine bacak spreyleri var yaz için en ideali onlar bence . çorap çok sırıtıyor . onlar hem pürüzsüz hem de parlak yapıyor hemde kıyafete bulaşmıyor

kozmetikçilerde olmuyor çoğunda ben bi ara düğün için çok aradım en son internetten buldum . reklam olyor saırım iism filan verilmiyo . benim kullandığım çok iyi en çok korktuğum akması ve bulaşmasıydı bu konuda çok çok iyi .

Akmıyorsa süper çünkü terlicez sonuçta heryere çıkmasın fondaten yüzdekli gibi :60: sonra takım elbiseli bi adamın yanında geçerken bacağımız adama değerse adamın pantolon ten rengi olcak :60: bana markasını özel mesaj olarak gönderir misin canım?

elbise için söylemiştim.. ama artık görünüyor=) elbisen güzelmiş gerçekten.. bacak fondotenleri güzel oluyor. Kuruyunca leke yapmıyorlar.

Arkadaşım benim de sorunum ayaklarım çok terler ve muhakkak coraba ihtiyaç duyardım ama sene çözdüm bu işi PENTİ'nin yok gibi isimli bir çorabı var 7.75 sanırsam bildiğin külotlu çorap fakat ayak parmak uçları yok çorap baş parmağın başladığı yerde bitiyor ve lastikli yani çorap giyiyon fakat parmaklar dışarda kalıyor ve farkedilmiyorrrrr.

Arkadaşım benim de sorunum ayaklarım çok terler ve muhakkak coraba ihtiyaç duyardım ama sene çözdüm bu işi PENTİ'nin yok gibi isimli bir çorabı var 7.75 sanırsam bildiğin külotlu çorap fakat ayak parmak uçları yok çorap baş parmağın başladığı yerde bitiyor ve lastikli yani çorap giyiyon fakat parmaklar dışarda kalıyor ve farkedilmiyorrrrr.

aa muhteşem. İnanır mısın bu konuyu açmadan önce alaca külotlu çorap alıp parmak uçlarını mı kessem diyordum :60:

Back
X