• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseme ayakkabı :)

arkadaşlar bacak fondoteni diyorsunuz da kız beyaz elbise giyecek, bulaşmasın :S

bence de kapalı bi ayakkabıyla elbiseyi boğarsın. ilk sayfada 2 arkadaşın koyduğu ayakkabıyı beğendim, o tarz bi şey çok güzel gider bence.

hatice, o çorap yukarı kaçmıyor mu :27:

arkadaşlar bacak fondoteni diyorsunuz da kız beyaz elbise giyecek, bulaşmasın :S

bence de kapalı bi ayakkabıyla elbiseyi boğarsın. ilk sayfada 2 arkadaşın koyduğu ayakkabıyı beğendim, o tarz bi şey çok güzel gider bence.

Elbisemin beyaz olduğu tamamen aklımdan çıkmış :44:

Akmıyorsa süper çünkü terlicez sonuçta heryere çıkmasın fondaten yüzdekli gibi :60: sonra takım elbiseli bi adamın yanında geçerken bacağımız adama değerse adamın pantolon ten rengi olcak :60: bana markasını özel mesaj olarak gönderir misin canım?

özelden yazmayı denedim ancak olmuyormuş :44: en az 100 mesaj yazmam gerekiyormuş özelden yazabilmem için . kusura bakma tatlım . ama burda yazmam sorun olmazsa yazarım

güzel tarafı da terleyince akmıyor ve ne kendi kıyafetine ne de başkasınınkine iz yapmıyor

hatice, o çorap yukarı kaçmıyor mu :27:[/QUOTE]

yok asla kaçmıyor çünkü bitiş yeri lastikli ister ayakkabınızın ucu açık olsun ister bantlı bir model olsun muhteşem duruyor kutusunada baktım şimdi SAHRA/SAND miş kodu aynı teninizin rengini alıyor ve inanın çok rahat ediyorsunuz bu arada ayakkabı renginizde eğer yaşınız 20-25 arasıysa nar çiçeği 25 ten büyüksede mavi-lacivet olabilir

Bide akcağı tutarsa hem fondaten sonuçta ne kadar kapatabilir ki :26:

açıkcası ben hiç sorun yaşamadım yani şunuda düşünürsek böyle su gibi terleyen biri değilim o nedenle şikayet duymamış olabilirim . dediğim gibi eğer süper süper ince bir çorap bulabilirsen hem daha az maliyetli hem de riske girmemiş olursun .

En iyisi gene fondaten sanırım çünkü bu ayakkabının altına burnu kapalı bi ayaakbı benimde içime sinmemişti :59:

bence de ... kısa elbise altına özellikle de yazın çorap çok sakil duruyo :s benim tercihiö değil . bu spreyler hem ufak pürüzleri yok ediyo hem de parlaklık veriyor dehşet oluyo :9:

o spreylerin fiyatı yaklaşık olarak ne?

benim bacağım da nokta nokta. makineyle alıyorum diye mi öyle yoksa ağdayla falan da alsam kırmızı noktalar olur mu?

konumuz bu değil ama siz bahsetmişken sorayım dedim :)

@hatice, teşekkür ederim cevap için

Denemk istiyorumm :D

araştır istersen biraz . bana da bi düğün için arkadaşım tavsiye etti ama 3 - 5 kozmetikçiye gittim bulamadım :s en son internetten aldım . sally hansen markası . biraz pahalı ama benim alışveriş yaptığım site de uygun kargo ücreti filan da yok google de arat bi istersen reklama girmesin şimdi :s sepetle diye aratabilirsin spreyler var orda

o spreylerin fiyatı yaklaşık olarak ne?

benim bacağım da nokta nokta. makineyle alıyorum diye mi öyle yoksa ağdayla falan da alsam kırmızı noktalar olur mu?

konumuz bu değil ama siz bahsetmişken sorayım dedim :)

@hatice, teşekkür ederim cevap için

dışarda 60 tl ye satıyorlar , ben internetten alıyorum 40 tl

:30: bu kadar beklemiyordum fiyatını. ben de o çoraptan alayım en iyisi :90:

:D :D bende çorap giymiim normal fondaten mi sürsem :60:

ben düğüne gidecektim, o gün koltukaltımı aldırdım nokta nokta oldu. kıyafet de straplez bi şey. fonfoten sürdüm koltukaltlarıma, terleyip akacağını hiç düşünememiştim :60: çok çok da bulaşmamıştı ama, umarım kimse fark etmemiştir o gün. :66: yav o kadar zeki bulurum kendimi ama böyle şeylerde salaklığım tutuyor :60:

Back
X