Siyah ya da gümüş rengiMerhabalar ben yeni üyeyim ve çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Ablamın düğünü yaklaşıyor ve elbisemin altına hangi renk ayakkabı alsam bilemedim. Elbisem aşağıdaki gibi. Sizce altına (dore mi, kırmızı mı, gümüş mü, siyah mı, beyaz mı, krem mi ya da aklınıza gelen başka renkler) hangi ayakkabı daha uyumlu olur?
Eki Görüntüle 1177385
Merhabalar ben yeni üyeyim ve çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Ablamın düğünü yaklaşıyor ve elbisemin altına hangi renk ayakkabı alsam bilemedim. Elbisem aşağıdaki gibi. Sizce altına (dore mi, kırmızı mı, gümüş mü, siyah mı, beyaz mı, krem mi ya da aklınıza gelen başka renkler) hangi ayakkabı daha uyumlu olur?
Eki Görüntüle 1177385
Merhabalar ben yeni üyeyim ve çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Ablamın düğünü yaklaşıyor ve elbisemin altına hangi renk ayakkabı alsam bilemedim. Elbisem aşağıdaki gibi. Sizce altına (dore mi, kırmızı mı, gümüş mü, siyah mı, beyaz mı, krem mi ya da aklınıza gelen başka renkler) hangi ayakkabı daha uyumlu olur?
Eki Görüntüle 1177385
Cok tesekkur ederim guzel fikirleriniz icin gercekten acayip yardimi oldu. Ben ten rengi platformlu rugan bir ayakkabi almis bulunmaktayim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?