- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Offf. Cok pişmanım yaKeşke vermeseydin. .
Baştan hayır demeniz gerekti şimdi geri almanız doğru olmaz.Ben de kimseye kıyafet vermem sevmiyorum.kızlar merhaba,
Yeni bi elbise aldım ünlü bi markanın ve yüksek rakamlı( yani benim capıma gore) normalde hayatta almam ama bu elbiseye asık oldum normalde s befen giyerm tek xs vardı onu aldım bende. 1 kere giydim ve instagramda resim paylastım.
Kuzenım haftya olacak arkadasının duğunu için odunc istedi hayır diyemedim verdim suan elbisem onda ama içime oturdu kızlar. Ben elbiseyi 1 kere giydiğimde resmen oturmadım bile heykel gibi gezip geldim. 1 gün katlanayım diyorum ama kendisinin basenleri benden cok daha fazla geniş . Genişlicek diye de korkuyorum.
Uzun lafın kısası geri almak istiyorum kırmadan ama nasıl bilmiyorum. Aynı gün ben bi plan cıkarayım bahane ediyim dedim ama bitane daha elbise var. ya onu ya onu giyerim diye ikisinide istedi bu aefer onu ver ozaman dicek.
Ben cok ozenli kullanıyorım herseyimi bitek ablama içime sinerek verebiliyorum. 2 gündür bunu düşünüyorum kızlar. Bi care var mı sizce?
Bende oyleyim bitek ablamşa paylasırız. normalde de bendrn sürekli bişey isteyen biri de değil tamam diye cıkıverdi ağzımdanBaştan hayır demeniz gerekti şimdi geri almanız doğru olmaz.Ben de kimseye kıyafet vermem sevmiyorum.
kızlar merhaba,
Yeni bi elbise aldım ünlü bi markanın ve yüksek rakamlı( yani benim capıma gore) normalde hayatta almam ama bu elbiseye asık oldum normalde s befen giyerm tek xs vardı onu aldım bende. 1 kere giydim ve instagramda resim paylastım.
Kuzenım haftya olacak arkadasının duğunu için odunc istedi hayır diyemedim verdim suan elbisem onda ama içime oturdu kızlar. Ben elbiseyi 1 kere giydiğimde resmen oturmadım bile heykel gibi gezip geldim. 1 gün katlanayım diyorum ama kendisinin basenleri benden cok daha fazla geniş . Genişlicek diye de korkuyorum.
Uzun lafın kısası geri almak istiyorum kırmadan ama nasıl bilmiyorum. Aynı gün ben bi plan cıkarayım bahane ediyim dedim ama bitane daha elbise var. ya onu ya onu giyerim diye ikisinide istedi bu aefer onu ver ozaman dicek.
Ben cok ozenli kullanıyorım herseyimi bitek ablama içime sinerek verebiliyorum. 2 gündür bunu düşünüyorum kızlar. Bi care var mı sizce?
Askında bide o durum var. Aynı günü aksamı annesine anlattığını anlatayım.Ayy. Ya soyliyeceksin ki kessin bi elbiseyi cok gordu der. Yada dusunmekten hasta olacaksin. Gıcık oluyorum hemen fırsatci gibi atlayanlara. Varsa bi dugun un gidecek git al bir elbise.
Streç dediklerinden kums bende s bedenim normlde streç oldupundan girebildim xs ye genişler mi sizce?Koca popona o elbisenin olmayacağına kanaat getirdim , iyice genişletip babaannemin pazen donuna çevirmeden ver diyin .
Ya biliyorum gerçekler pat diye söylenmiyor işte.
O zaman bekleyeceksin . Ve dua edin genişlemeyen bir kumaş olsun .
Vermemek prensiptir eyvallah ta veripte geri istemek olmaz .
Streç dediklerinden kums bende s bedenim normlde streç oldupundan girebildim xs ye genişler mi sizce?
İnşallaahh. Annemde sürekli toparlayıcı giysin fiye empoze ediyor zatenDalgıç kumaş sanırım .
Bir gecede salmaz .
Askında bide o durum var. Aynı günü aksamı annesine anlattığını anlatayım.
Bunlar 3 yakın arkadas biri bi elbise almıs oburude onu giymiş wapptan resim attı kuzenımde bize gosterdi annesine dedi ki sonrada ben giycem kız 2 yakın arladasına vermiş yani. Anneside oh negüzel ne para harcıcaz bi enayi alıyo iste dedi gülüştüler asıl ondan sonra içime oturdu. İlk heveslenmiştir giysin caput için cok gormıyım niyetiyle verdim aslında
Ayy cok kırıcı olmus yaa. Resmen enayi yerine konuldunuz tiniyetsiz insanlar.Askında bide o durum var. Aynı günü aksamı annesine anlattığını anlatayım.
Bunlar 3 yakın arkadas biri bi elbise almıs oburude onu giymiş wapptan resim attı kuzenımde bize gosterdi annesine dedi ki sonrada ben giycem kız 2 yakın arladasına vermiş yani. Anneside oh negüzel ne para harcıcaz bi enayi alıyo iste dedi gülüştüler asıl ondan sonra içime oturdu. İlk heveslenmiştir giysin caput için cok gormıyım niyetiyle verdim aslında
Umarım bulurum bi careYa dikişli bir şeyse dikişleri hafiften ayrılabilir.
Nefret ederim ablam dışında birine kıyafet vermekten. Ve isteyenin de zihniyetini anlamam (maddi durumu kötü değil ise ve gerçekten ihtiyacı yoksa)
kuzen ya şu şu şey için şu şu elbisemi giyecektim ama annem dolabımda uzun zamandır duruyor diye giymiyorum sanıp vermiş kıyafetimi inan çok zor durumdayım yoksa istemem , çok mahçup oldum ama senden alsam sana daha sonra versem olur mu?
Vb bir şey diyebilirsiniz ne bileyim.
Yani biraz abes olur ama belki de iyi olur anlar ve istemez bundan sonra.
En başından vermemeliydiniz diyeceğim ama iş işten geçmiş sizi daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz.
Bir düşünün bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?