Elbisemi vermek istemiyorum

annesi bunlari soylerken kimseyi dusunmemis, kopacak ipleri dusunmemis sen mi dusuneceksin.
geri isteyebilirsin gayet.

İpleri koparmak gibi olur gibi geldi. Tatile cıkacağımı soyleyeceğim 2 sinide goturcem ddiyip yeri gelincede lafı gecirmeyi düşünüyorum

İpleri koparmaktan siz niye korkuyosunuz ki, o nasıl laf allah aşkına, İnsan minnet duyması gerekirken enayi mi der ya, ne kadar çirkin

Böyle durumlardan hiç hoşlanmiyorum. Elbise vermek vs değil. Bir iyilik yaparken kendini mecbur hissetmekten. Ayıp olur vereyim demekten. .

Verdikten sonra almak hoş olmaz. Bi telefon aç istersen, aman dikkat et he bak o elbise benim için önemli falan.. sen istedin verdim başkasına asla vermezdim biliyorum sen iyi kullanırsın o yüzden verdim gibi bir şeyler de.anlasın o kadar önem verdiğin halde ona müsade ettiğini. Elbise gitmiş bari fedakarlıgin belli olsun :)

Tatile gidiyorum deip geri almaya karar verdim :) yapamıcam :)

Ay çok tatlısın ya, bende sen gibiyim yani ben kesin vermezdim türlü türlü yalanlarla :))) yüzünü karalayıp atsana ya çok merak ettim

Elbise çok hoş kızlar. Bu konu sahibi de deli ha..
Çirkinim hiçbir şey yakışmıyor diye konu açmış.
Bildiğin taş gibi, hakikaten taş gibi yalnız.
Elbise yırtılır bence kesinlikle.
Almalı.
Ene almaya karar vermiş galiba.

Terkkur edeim.:) sen yırtılır dedikten sonra yureğime tas oturdu nasıl bırakayım :)

Keşke vermeseydin şimdi mecbur katlanacaksın geri gelince elbiseyi temizlemeye verirsin yine eski ebatlarına döner kendini fazla üzme

Bir elbise için kuzeni kırmaya değmez!

Bir de kendinizi maddi olarak bu kadar sıkacak şeyler almayın, elbise dediğin nedir ki, senin rahatından önemli ne olabilir ki? İyi bir kumaş, rahat bir elbise, oldu bitti

Temizlemede eski ebatlara donuyor mu? Kuru temizleme dimi? İlk defa duydum bunu genişleyen bi elbisem bar onuda veririm.
Evet canım kesinlikle dönüyor kumaş eski halini alıyor ben bütün dar kesim kıyafetlerimi öyle temizletiyorum kumaşına göre görevliler karar veriyor ne tür temizleneceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…