- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
İpleri koparmak gibi olur gibi geldi. Tatile cıkacağımı soyleyeceğim 2 sinide goturcem ddiyip yeri gelincede lafı gecirmeyi düşünüyorum
Tatile gidiyorum deip geri almaya karar verdim :) yapamıcam :)Böyle durumlardan hiç hoşlanmiyorum. Elbise vermek vs değil. Bir iyilik yaparken kendini mecbur hissetmekten. Ayıp olur vereyim demekten. .
Verdikten sonra almak hoş olmaz. Bi telefon aç istersen, aman dikkat et he bak o elbise benim için önemli falan.. sen istedin verdim başkasına asla vermezdim biliyorum sen iyi kullanırsın o yüzden verdim gibi bir şeyler de.anlasın o kadar önem verdiğin halde ona müsade ettiğini. Elbise gitmiş bari fedakarlıgin belli olsun :)
Elbise çok hoş kızlar. Bu konu sahibi de deli ha..
Çirkinim hiçbir şey yakışmıyor diye konu açmış.
Bildiğin taş gibi, hakikaten taş gibi yalnız.
Elbise yırtılır bence kesinlikle.
Almalı.
Ene almaya karar vermiş galiba.
Hahah inşallahh yazcam merk etmeyin :)Sonucu yaz insallah zaferle donersin buralara :)
Geri alabildin ni bir haber verseydin once :) merakla bekliyoruz sonucu
Temizlemede eski ebatlara donuyor mu? Kuru temizleme dimi? İlk defa duydum bunu genişleyen bi elbisem bar onuda veririm.Keşke vermeseydin şimdi mecbur katlanacaksın geri gelince elbiseyi temizlemeye verirsin yine eski ebatlarına döner kendini fazla üzme
Evet canım kesinlikle dönüyor kumaş eski halini alıyor ben bütün dar kesim kıyafetlerimi öyle temizletiyorum kumaşına göre görevliler karar veriyor ne tür temizleneceğineTemizlemede eski ebatlara donuyor mu? Kuru temizleme dimi? İlk defa duydum bunu genişleyen bi elbisem bar onuda veririm.
Cok iyi oldu bunu oğrendiğim cok tesekkurlerEvet canım kesinlikle dönüyor kumaş eski halini alıyor ben bütün dar kesim kıyafetlerimi öyle temizletiyorum kumaşına göre görevliler karar veriyor ne tür temizleneceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?