- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
kızlar merhaba,
Yeni bi elbise aldım ünlü bi markanın ve yüksek rakamlı( yani benim capıma gore) normalde hayatta almam ama bu elbiseye asık oldum normalde s befen giyerm tek xs vardı onu aldım bende. 1 kere giydim ve instagramda resim paylastım.
Kuzenım haftya olacak arkadasının duğunu için odunc istedi hayır diyemedim verdim suan elbisem onda ama içime oturdu kızlar. Ben elbiseyi 1 kere giydiğimde resmen oturmadım bile heykel gibi gezip geldim. 1 gün katlanayım diyorum ama kendisinin basenleri benden cok daha fazla geniş . Genişlicek diye de korkuyorum.
Uzun lafın kısası geri almak istiyorum kırmadan ama nasıl bilmiyorum. Aynı gün ben bi plan cıkarayım bahane ediyim dedim ama bitane daha elbise var. ya onu ya onu giyerim diye ikisinide istedi bu aefer onu ver ozaman dicek.
Ben cok ozenli kullanıyorım herseyimi bitek ablama içime sinerek verebiliyorum. 2 gündür bunu düşünüyorum kızlar. Bi care var mı sizce?
Oldu valla. Bundan somra prensip edindim kendime esya paylasmamayıkimseye elbise vermem( isteyen de olmadı nedense bugüne dek, çok ahım şahım bişeyim yok demek ki :) ) kimsenin de elbisesini istemem. arkadaşlar arasında kıyafet paylaşımı genelde bir tarafın mutsuzluğuyla biter hep. kuzenin bile olsa farketmez. keşke baştan bişey uydurup vermeseydin. şimdi olan olmuş geri istemek zaten olmaz. bahane uydursan bile anlaşılır ve gereksiz yere aranız açılır. şu saatten sonra yapacak tek şey canını sıkmaman. nasılsa o elbiseyi giyecek. sen burda stresler içinde olsan ne değişiir ki? bir kere giymeyle birşey olacağını sanmıyorum içini de rahat tut. bu da sana bir tecrübe olsun.
Omur boyu yuzyuze bakıcaz ipleri koparmak olur gibi gelior o bana. Sanıyorum oyle ya da boyle giyecek onuYukarıdaki bi arkadaşın dediği mantıklı. Enayi dedikleri konuşmayı hatırlatıp elbiseyi geri isteyin. Böylece kesin çözüm olur sonraki seferler icin.
Oldu valla. Bundan somra prensip edindim kendime esya paylasmamayı
Ya kirlide kullansam kendim yanlıslıkla biley yapsam okadar içime oturmaz şimdi o giyince en ufak sey gozumede batcak biliyorum.Keşke vermeseydin.
Kıskanç biri değilim ama elbiselrimi kimseyle paylaşmadım bu zamana kadar.
Çünkü kendim kadar temiz kullananı bulamadım hiç. Baştan bahaneler bulunabilirdi ama şimdi çok geç
Evet bilirim o hissi. Ama elbiseyi istersen de arkandan neler diyeceğini tahmin edebiliyorumYa kirlide kullansam kendim yanlıslıkla biley yapsam okadar içime oturmaz şimdi o giyince en ufak sey gozumede batcak biliyorum.
Ne kitaplarımı ne ayakkabımı ne elbisemi başkasıyla paylaşırım, vermem derim isteyen gücensin
Ay kimseye eşyayı vermem.
Keşke vermeseydin hele o laflardan sonra geri al kırılırsa kırılsın
Benden de zamanında istiyorlardı ama baktılar ki vermiyorum artık istemez oldular, kafam rahat.En güzeli bastan vermemk acı bi tecrubeyle prensip edindim artık. Sanırım acık acık solıcem ister kırılsın ister gücensin
Diğer elbiseyi isticek diye korkum vardı ama aklıma suan bi fikir geldi tatile gidiyorum dicem 2 sinide alcam yanıma diye kusura bakma ozur dilerim baska zaman veririm yine derşmO gün için bi planınız olduğunu ve giyicek başka bişey olmadığını söyleyebilirsiniz. Gitsin kendine başka bi enayi bulsun.
İpleri koparmak gibi olur gibi geldi. Tatile cıkacağımı soyleyeceğim 2 sinide goturcem ddiyip yeri gelincede lafı gecirmeyi düşünüyorumHiç o gün işiniz olduğunu falan söylemeyin, Annesinin söyledikleriniz hatırlatın, kendimi salak gibi hissediyorum, elbisemi giymeni istemiyorum, başka bi enayi bul deyin, kendinizi kötü hissetmeyin. Konuyu ilk okuduğumda aman bişey olmaz lafını etme dicektim ama bu yorum kabul edilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?