Elbisemm

Bence üstten robadan bir model olup gögüslerden aşağı kısmı bol olsaydı daha hoş bir görüntü olurdu...

Bu tarz elbiseler Dar olduğu zaman sanki o göbeği içine zor bela sokmuşsun gibi bir görüntü oluyor.

İki hafta önce hamile çekimi yaptırdım ve belden lastikli elbise aldım netten tesettürlüyüm ben üzerinde birkaç oynama yaptık ve çok güzel bir elbise oldu rahattı da böyle bişey oldu elbisem
Masallah canim benim harika gorunuyosun bayildim saglikla al bebegini kucagina cok begendim cok yakismis gercekten

Bence üstten robadan bir model olup gögüslerden aşağı kısmı bol olsaydı daha hoş bir görüntü olurdu...

Bu tarz elbiseler Dar olduğu zaman sanki o göbeği içine zor bela sokmuşsun gibi bir görüntü oluyor.
Benide o dusunduruyo ama bilmiyorum canim insallah guzel durur

Masallah canim benim harika gorunuyosun bayildim saglikla al bebegini kucagina cok begendim cok yakismis gercekten
Çok teşekkür ederim sağol seninde elbisen istediğin gibi gelir inşallah ve güzel bir çekim geçirirsin :) Artık doğması kaldı inşallah bi doğsun daha ne fotolar çekilicez Allahın izniyle benim arkadaşım çekti fotoğraflarımı fotoğrafçı kendisi onunda ilk hamile çekimi oldu ikimiz içinde güzel bir çekim oldu :):)

Çok teşekkür ederim sağol seninde elbisen istediğin gibi gelir inşallah ve güzel bir çekim geçirirsin :) Artık doğması kaldı inşallah bi doğsun daha ne fotolar çekilicez Allahın izniyle benim arkadaşım çekti fotoğraflarımı fotoğrafçı kendisi onunda ilk hamile çekimi oldu ikimiz içinde güzel bir çekim oldu :):)
Cok guzel canim benim harika olmus evet senin az kalmis saglikla kavusalim insallahh

Elbisene bayildim ben de bu tarz bi elbise düşünüyorum.
Çekim için gayet güzel,bununla göbişinde bi güzel çikar zaten :KK46:
Zaten ufacik gobisim kuzum nedense iki gebeliktede koca bi gobusum olmadi bence iyi olcak bu elbise Allah sana da bizim haftalarimiza erismeyi nasip etsin canimm

Bence çok güzel, gelsinde bir giy ancak öyle karar verebilirsin canım, bebeğin hayırlı, uğurlu olsun

Belden oturması daha iyi gelsin giyer biraz elbise ile takılırsın net sonuç çıkar analı babalı büyüsün bebeğiniz

İki hafta önce yaptırdım çekim. Üzmek istemem seni ama hamile çekimi için hiç uygun bir elbise değil. Evet elbise kendi başına gayet güzel ama göbeğinle nasıl giriceksin belden oturtmalı bir elbiseye. Tam ne Zaman yaptırmayı düşünüyorsun çekimi? Şu an 27 haftalıksın eğer ileriki bir tarihte yaptıracaksan göbeğin daha da büyüyecek. M ve L beden arasında aman aman bir fark yok. Sıkıntı belinin dar gelmesi. Göğüs altından bollaşan bir elbise olmalıydı. Daha rahat daha şık ve tam bir hamile elbisesi olurdu.

Gelince elbise, yorum bırakırsınız buraya değilmi bende merak ettim nasıl duracak :) allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

Back
X