• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseyi kombinleyemiyorum yardım

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
........................................................................

Eklentiler

• $SL274524.webp
    $SL274524.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
kızlar merhaba 1 hafta sonra kuzenimin nişanı var ben dün onun için bi elbise aldım bir kere giyip bir köşede atmamak için özel gün haricinde de herzaman giyebilmek için klasik olmayan böyle kelebek gibi bi elbise aldım ama pişman oldum :S çünkü havalar doğru düzgün ısınmadı bile nişan salonda ve akşam hemde. yani sizce bu elbise o güne uygun değil mi? komik duruma düşmek istemiyorum lütfen kızlar yorumlarınız bekliyorum.. (buraya resim koymayıı bilmiyordum koymaya çalıştım umarım olmuştur)
hem şık hem sade olabiliceğin bir model canım bu.rengide yaza uygun.istersen birde pudra rengi blazer ceket al moda zaten çok üşürsen onla kombine edersin :3:

canım blazer ceket buna mı deniyor ? gerçekten elbisem akşama ve salon nişanına göre uygun mu basit değil dimi? giyince çok şirin duruyor göğüs altında otortması olduğu için. ya acaba hırka yada bolere giysem olurmu ceket giymeye pek alışkın değilimde ama nasıl bi hırka bulmam alzım onuda bilmiyorum :S

Eklentiler

• $17x03vnud_large.webp
    $17x03vnud_large.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 97
Üzgünüm ama bu elbise nişan için hiç uygun değil.Günlük kullanım için ideal ama özel bir gece için kesinlikle tercih edilmemeli.Bence bir alternatif arayışına girin.Son olarak bu tarz yaka detayları fazla olan bir elbisenin üstüne blazer giyilmez

Son düzenleme:
gündüz giyilebilecek bi kıyafet yaz sıcağında iyi olur fazla çiçekli.nışan için biraz daha sade ağır bişeyler olsa daha iyi olurdu sanki.ama üzerine ceketle yada çorabınla falan elbisene biraz daha ağırlık katabilirsin.

güle güle giy cnm öncelikle.
Ama malesef arkadaşların dediği gibi nişan için hiç uygun değil. Yaşınız genç sanırım, bence çok klasik kaçmayacak güzel şık bir elbise alın.

bncde uygun deil. günlük bi elbise. hani nişan başkasının olsa olurdu ama kuzenin baya yakın sonuçta. daha şık bi elbise giymelisin cnm:34: bu elbisede çok hoş tam yazlık çiçekli çiçekli beendim güle güle kullan:16:

evet kızlar haklısınız nisan ayınada hiç uygun değil tam yazlık bu elbise kelebek gibi. yanlış düşünüp almışım hem günlük hemde özel bi güne uyumlu bişey almaya çalıştım ama olmadı. ozaman biraz klasik ve sade bir kıyafet almam gerekecek. nasıl böyle bi hata yaptım bilemiyorum :D

evet kızlar haklısınız nisan ayınada hiç uygun değil tam yazlık bu elbise kelebek gibi. yanlış düşünüp almışım hem günlük hemde özel bi güne uyumlu bişey almaya çalıştım ama olmadı. ozaman biraz klasik ve sade bir kıyafet almam gerekecek. nasıl böyle bi hata yaptım bilemiyorum :D

olur cnm nolcak. oo herkes ne hatalar yapıo:34: elbisen çok güzel giyersin yazın çok hoş olur. başşka akrabalarının düğününe giyersin. kuzeninin düğününe aldığın elbiseyi de ekle cnm aldıktan sonra:52:

olur cnm nolcak. oo herkes ne hatalar yapıo:34: elbisen çok güzel giyersin yazın çok hoş olur. başşka akrabalarının düğününe giyersin. kuzeninin düğününe aldığın elbiseyi de ekle cnm aldıktan sonra:52:
ay evet bende yazın gündelik giyerim :69: tamam canım alayım bi elbiseyi koyarım :16:

Son düzenleme:
canım blazer ceket buna mı deniyor ? gerçekten elbisem akşama ve salon nişanına göre uygun mu basit değil dimi? giyince çok şirin duruyor göğüs altında otortması olduğu için. ya acaba hırka yada bolere giysem olurmu ceket giymeye pek alışkın değilimde ama nasıl bi hırka bulmam alzım onuda bilmiyorum :S

canım evet bu tarz ceketler blazer ceket oluyor.
sonuçta nişan ben çok abartılı sevmiyorum o yüzden bana hitap ediyor.özenli ve sade bir makyaj ayrıca hoş bi saç şekli ile gayet hoş olursun.
öle boya küpünden çıkmış gibi gelmeler falan ağır ağır kıyafetler bana göre değil ve yakıştırmıyorum da.herkesin kendi zevki demek ki arkadaşlarda öyle düşünüyor.sen bilirsin kuzucuum.nasıl yakıştırırsan öyle giy.
ama ben anlattım tercihimi :9:
blero yada hırkada olabilir canım ama şık olması gerekiyor bilmiyorum bulabilr misin sıradan olmayan bişiler?

bende nişan için çok günlük buldum blazer ceket bu elbiseye hiç gitmeyecek diyenlerdenin kol yapısı ve önündeki işlemelerden dolayı alakasız olur

Bu kıyafet nişan töreninde giyilmez diye bir kural yok.Elbette giyen giyer.Ama şık ve ön planda olmak istiyorsan bu elbise olmaz.Eğer giyersen de üzerine blazer ceket sakın sakın düşünme,hiç olmaz.

canım öncelikle iyi günlerde giy:)kırılma tatlım ama nişan değil de günlük yaşam için daha hoş bu elbise,bence giyebileceğin daha şık giysilere yönelmelisin,öpüyorum:)

teşekkürler kızlar. bende böyle düşünüyorum. havada yağmurlu elbiseyi daha almadım bahhar ayındayız ama havalar bozuk nası bişey alsam acaba ben bide ayakkabı sorun hava durumuna baktım pazar günüde yağmurlu nasıl bi ayakkabı almam lazım çizme giyersem olmaz heralde çünkü bahar ayındayız topuklu açık ayakkabı alsam oda olmaz yağmur var önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar fikir verin lütfen

kızlar yeni elbiseyi aldım umarım bu sefer uygundur yoksa kendimi zevksiz ilan edicem :( biliyorum buda çok sade ama en azından biraz klasik daha güzel elbiseler vardı ama onlarda üstümde güzel durmadı hele bi tanesi süperdi onunda bedeni olmadı :(arkadaşlar kırılmıcam fikriniz neyse söyleyin

Eklentiler

• $SL274556.webp
    $SL274556.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $SL274558.webp
    $SL274558.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
selam tatlım:)yeni üye olduğum için özelden cevap atamadım.Şimdi baktım elbisene:)bu elbisen ilkine göre daha hoş ve ağır, diz üstü olması hava katmış ve de istediğin gibi günlük yaşamda da giyebilirsin bunu belirteyim öncelikle:)resimden gördüğüm kadarıyla penye bir elbise gibi,tatlım bunun altına burnu kapalı siyah platform bir ayakkabı giyebilirsin ve de takı olarak hoş, taşlı bir küpe ile kombin yapabilirsin,ya da küpeyle birlikte bileklik de olabilir canım,hayırlı nişanlar olsun:)

Back
X