• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseyi kombinleyemiyorum yardım

çok teşekkür ederim canım :) :71: elibise penye değil ama kumaşı biraz penye görünümünde tam anlamıyorum aslında penyemi değil mi :D bez gibi değil yani :) bişey daha sorucam canım bazıları elbiseye kemer takıyor ya bende uygun bi kemerle kombinlesem olurmu kemer gidermi bu elbiseye hani şu kalın kemerler var ya?

kızlaarrrrrr lütfen çok soru sordum ama giyim konusunda çok bilgisizim napiyim :) bu yeni aldığım elbisenin altına ten rengi çorap mı yoksa siyah çorap mı gider siyah çorap giyersem bahar ayı diye uygunsuz mu olur bide bu elbiseye kemer takılır mı ?

aldığın 2. elbiseyi gördüm canım ten rengi çorap ve böyle bir ayakkabı tavsiye ediyorum

$plat.webp

teşekkür ederim canım fikrin için öyle yapacağım. ya benim elbisem çirkin mi basitmi acaba orda hoşlandığım çocukta olucak :S

çok teşekkür ederim canım :) :71: elibise penye değil ama kumaşı biraz penye görünümünde tam anlamıyorum aslında penyemi değil mi :D bez gibi değil yani :) bişey daha sorucam canım bazıları elbiseye kemer takıyor ya bende uygun bi kemerle kombinlesem olurmu kemer gidermi bu elbiseye hani şu kalın kemerler var ya?

tattlım kesinlikle!kemer kullanma hem elbisenin havası gider hem de basit durur.

kızlaarrrrrr lütfen çok soru sordum ama giyim konusunda çok bilgisizim napiyim :) bu yeni aldığım elbisenin altına ten rengi çorap mı yoksa siyah çorap mı gider siyah çorap giyersem bahar ayı diye uygunsuz mu olur bide bu elbiseye kemer takılır mı ?

canım ten rengi ve de penti sahra:)

:(((( değiştireyim ben bunu ya inş güzel bişey bulurum :14: öndeki düğmeler çok dandirik duruyo dimi:14: kotondan aldım ama pek çeşit yoktu ya bi tanesini çok beğendim onunde bedeni yoktu :14:

Rose biraz daha abiye bir model bak.Buda günlük bir elbise canım.

Back
X