Elçin Sangu: "Ben hep kızıl saçlıydım"

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Saç rengiyle ilgili çıkan haberlerin ardından oyuncu Elçin Sangu, 'Saç ve kaş rengim doğal' açıklamasını yapmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre "Kiralık Aşk"
dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Elçin Sangu'nun saç renginin doğal olup olmadığı merak konusuydu.

Çıkan haberlerin ardından Sangu, 'Saç ve kaş rengim doğal'açıklamasını yaptı... Genç oyuncunun ortaya çıkan okul fotoğrafı tartışmalara son noktayı koydu.

Sangu, ilkokulda da kızıl saçları ve beyaz teni ile dikkat çekiyormuş.

Sac rengine bayiliyrm Allah herseyini uyumlu yaratmis ama dizisi sıktı beni bi sure sonra

Bu sac rengi cok hosuma gidiyor . cokda guzel bir kiz massalah..

Dizisini hiç beğenmiyorum çok sıkıcı geliyor bana konusu. Ama hatun gerçekten çok güzel.

Bu kız kadar overrated kız görmedim.Oyunculuğunu bilmem,dizisini izlemiyorum.Tip olarak da saç rengi hariç çok sıradan buluyorum.(Kızıl saçı da hiç sevmem )

Ben bu kızı çok beğeniyordum. Sonra ne olduysa yüzü orantısız gelmeye başladı baktıkça. Artık o kadar bayılmıyorum. Yine de ülke ortalamasının çok üstünde. Beğenmiyorum diyecek kadar da cüretkar değilim. Önce aynaya bakarım.

İnsanları beğenmemek için Adriana Lima gibi mi olmalısınız?Tip olarak da çok iyiyim çok şükür.Ve kızı da hiç beğenmiyorum ,çirkin demem ama güzel de demem .Bana göre çok sıradan .Bu kadar tutulmasının sebebi dizisinde oynadığı karakter ve kızıl saç +beyaz ten .Ülkede bulunmadığından farklı geliyor sanırım .

Tatlı ve güzel bir kız

onu farklı kılıp bu kadar göze batmasına sağlayan da herkeste olmayan doğal saç rengi ve ten uyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…