Saç Rengi ve Saç Boyama Elçin sangu

dreamofyou

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
119
50
18
25
kızlar saçımı Elçin sangunun renginde boyatmak istiyorum ten rengim buğday beyaz karışımı bişey yakışacağını düşünüyorum ama tek sorunum kaşlar aldırırken kestiriyorum da yani ve siyahlar bu renkte çok sırıtır diye düşünüyorum kaşlarımı da boyatmam gerek mi ve kuaförler sadece kaşı da boyuyorlar mı ne kadar zamanda bir boyanmalı

Siyah kaş çok sırıtır ama kuaforler kaşıda boyuyorlar bende boyatıyorum sıkıntı çıkmıyor.

kaşlarım kesiliyor ama alınırken bi sorun olmaz dimi uzuyor yani yarı siyah yarı turuncu olmasın sonra

kaşlarım kesiliyor ama alınırken bi sorun olmaz dimi uzuyor yani yarı siyah yarı turuncu olmasın sonra
yok çabuk akıyor kaştan boya zaten her gün yüz yıkıyoruz ya.. öyle korkulacak birşey yok ben de boyamadan önce böyle şeyler düşünüyordum ama boyayınca anlarsın demek istediğimi..

benim kaşlarım bir de kart kart istersen bi saç kaş resim atabilirim turuncuya ten rengim tutacak mı onu da bilmiyorum heyecanlıyım bu konuda

benim kaşlarım bir de kart kart istersen bi saç kaş resim atabilirim turuncuya ten rengim tutacak mı onu da bilmiyorum heyecanlıyım bu konuda
farkettim=) ya ben çok sorun olacağını sanmam kaşların bir tık açsan yeter.. yakışma konusunda da eğer olmazsa dönüşün zor bakırdan haberin olsun.. ben şahsen renkli gözlülere yakıştırıyorum bakırı bir de eğer çok beyaz tenliysen güzel olabilir..

Back
X