- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
2 ay önce sürekli karşılaştığım bi kişi bana mesaj attı. Benden 1 senedir hoşlandığını sürekli instagramdan baktığını fln söyledi . Hatta 1 sene önce bi cafede oturduğum yere kadar söyledi . Neyse herşey çok güzel geçti gecelere kadar konuşmalar fln alışmıştık birbirimize bir gün bi konudan tartıştık konuşmayı kestik suçlu oydu ama karşılıklı abarttık eski sevgilisini anlatmıştı bende unutmadığını düşünmüştüm . 1 hafta sonra bana yazdı ve tekrar konuşmaya başladık ben o küstüğümüz konuyu hiç açmadım ve sorgulamadım . O üni. Mezunu ama iş bulamadı babasının taksisini sürüyo yani gece 4 de fln ev giriyo ve hiç memnun değil hayatından ama önceden her dk konuşurduk . Ben hemşireyim bu ara işim yoğunlaştığı için akşamları 12 gibi uyuyorum gece konuşmalarımız bitti . 1 hafta önce iş sıkıntısı yüzünden morali bozuldu ve bana da yansıdı ondan sonra toparlanmadı . Eskiden flortleşiyoduk şimdi sadece sohbet ediyoduk eski ilgisi kalmadı sürekşi kızları ekliyodu bide bende biraz üstüne düşmüştüm . Bana bu hafta sonundan için buluşalım demişti ama sohbet kendiliğinden bitti ve bidaha yazmadı bugun canım sıkıldı insanlar niye böyle elde edene kadar kırk takla atıp sonradan dönüyorlar kimseye güven olmayacak mı ?