elde uyusma his kaybi yasayanlar lutfen bakarmisiniz

caws_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
68
5
86
39
Kayseri
arkadaslar 8aylik hamileyim ve elimde ozellikle parmaklarilda his kaybi yasiyorum meselaelimi yumruk yapsam tekrar acamiyorum kilitlenip kaliyor acaba benim gibi yasayanlar varmi hamillelikten olur falan diyorlar ama tabi deneyimli kisilerden duymak daha rahatlatacak lutfen bana yazin yasayanlar bilgi sahibi olanlar

canım tansiyondan ya da troidten olabilir. bi arkadaşımın da eli uyuşuyordu tansiyonu yüksekmiş. diyet verdiler. el uyuşmasının bi başka sebebi de troid. doktorunla görüş istersen. kardeşim doktor. el ile birlikte ayak da uyuşuyorsa kork demişti bana. sadece el ise korkulcak bi durum yok demişti. ama sen bence bi doktoruna danış.vücudunda şişlik varsa daha çok tansiyondandır.yani netten araştırdığıma göre.

Canım evet hamilelikte olur ve nedenide magnezyum eksikliğidir.Benim 6.ayda başladı ve aklımın ucuna bile gelmemişti hamilelilkten olabileceği.Doktoruma elimde karıncalanma var dememle şikayetlerimin devamını sıraladı.Yani endişeye mahal yok:)Ama muhakkak magnezyum takviyesi almalısın....

bende 9 aylık hamıleyım 8 . ayda falan baaşladı .doktor sinirlerin sıkışmasından dolayı olabılecıgını soylemıstı.

beniim de ara ara bacağımda oluyor sanki bir karınca ordusu üzerinde yürüyormuş gibi magnezyum alınca geçiyor ama dr.um artık keselim normal doğum olursa geciktirir dedi kullanmıyorum zaten o kadar da rahatsız etmiyor ama oluyor işte

bende 32 haftalık hamileyim.bende 1 aydan fazla bir süredir sağ elimin parmaklarında özellikle sabahları kalktığımda kilitlenme oluyor.bende açamıyorum parmaklarımı.sonra yavaş yavaş öğleye doğru açılmaya başlıyor.kadın doğumcum hamilelikle ilgili değil dedi.aile hekimim hamilelikten olur dedi.dün doğum yapmış bir arkadaşıma sordum onda da olmuş aynı şekilde hamilelik boyunca.sonrasında geçmiş.doktora falan değil yaşayana soracan...:) uyuşma zaten oluşan ödem sinirlere baskı yaptığı için oluyor onu biliyordum.fakat işte kilitlenme de olabiliyormuş..

Back
X