- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Şikayeti nasıl ispatlayacaklar. Bu konuda 2 adet şahit olması lazım yoksa hiç bir şey yapamıyorsunuz.evet bunu firmaların yüzde 90 ı yapıyor... elden aldığınız tutarı ödememe gibi bişey yapamazlar çünkü işin ucunda sizin şikayet etme ihtimaliniz var
üretimde çalışan birinin ispatlaması zor ama mesela ben muhasebede çalışıyorum öyle bi durumda her türlü ispatlarım çalıştığın pozisyona göre değişirŞikayeti nasıl ispatlayacaklar. Bu konuda 2 adet şahit olması lazım yoksa hiç bir şey yapamıyorsunuz.
Ben de muhasebedeyim bizim şansımız hesapların içinde olmak. Konu sahibi öğretmen o yüzden ispatlaması zor. Bu konuları iyi bilirsiniz zaten muhasebede olduğunuz içinüretimde çalışan birinin ispatlaması zor ama mesela ben muhasebede çalışıyorum öyle bi durumda her türlü ispatlarım çalıştığın pozisyona göre değişir
evet o zaman zor malesef ama şu dönemde işsiz kalmaktan iyidir işverenler koronayı bahane ederek iyice her şeyi kısıyor zatenBen de muhasebedeyim bizim şansımız hesapların içinde olmak. Konu sahibi öğretmen o yüzden ispatlaması zor. Bu konuları iyi bilirsiniz zaten muhasebede olduğunuz için
Onlardan yararlanmam icin en az 6 aydir sigortalı çalışan olmam lazım. Benim kafamdaki bir iki sene maks. calışıp atanmak. O yüzden sigortayı dert etmitorum yeter ki normali düzgün yatirsinlar.Malesef çoğu firmalar yasal olmadığı halde bunu yapıyor. Maduriyet Tazminat aldığınızda yaşarsınız çünkü bürüt ünüz düşük görünecek ya da işsizlikten yararlandığınızda düşük alırsınız
Baslamamak gibi bir şansım yoktu maalesef. Ya tüm arkadaslarim elden alıyoruz özel okullarin hepsi böyle diyor 2500-2600 alanların ancak ayni gösteriyorlarmış.Vergi kaçıran işyerinden hayır gelmez. Sizin anlaştığı iz üç kurusun bile hesabını yaparlar yasal olarak elden vericeklerdi paranın hükmü yok. Nasıl olsa ispat edemez diyip onu da kesintiye ugratirlar. Çevremde çok gördüm. keşke hiç baslamasaydiniz.
onları dert etmiyorsanız başlayın o zamannOnlardan yararlanmam icin en az 6 aydir sigortalı çalışan olmam lazım. Benim kafamdaki bir iki sene maks. calışıp atanmak. O yüzden sigortayı dert etmitorum yeter ki normali düzgün yatirsinlar.
Neyin ödünçüYine elden veriyormuş. Benim şirketim ödünç diye yatırıyor kalan kısmı
Acaba basladıktan sonra istifa edebilir miyim ?onları dert etmiyorsanız başlayın o zamann
Neyin ödünçüher ay düzenli yatırınca ödünç olmadığı anlaşılır ki
sözleşme imzalattılar mı? imzalattılarsa içeriğinde belirli yıl çalışma zorunluluğu var mı?Acaba basladıktan sonra istifa edebilir miyim ?
Şöyle imzaladık ama bu sadece kursa gönderme sözlesmesiydi. Kurstan gelince tekrar bir sözlesme imzalayacağız. 2 hafta calistiktan sonra.sözleşme imzalattılar mı? imzalattılarsa içeriğinde belirli yıl çalışma zorunluluğu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?