Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oylede benı sevsinler ıstıyorum ıste , bekıhenuz toz pembe hersey o yüzden ama sevmelere onemlı benım ıcın
benim kardeşimin de 8 yıllık bi ilişkisi var. Çocuğun anası danası dıdısı kardeşimi tanıyor, dayısının düğününe filan gitti kardeşim ama ben doğru bulmuyorum açıkçası söz yok nişan yok ne bu!
Bize de yemeğe veya çaya gelmek için bişeyler çıtlatacak gibi oldu nişanlanın sonra birlikte misafirim olun dedim. Bence sen doğru yapıyorsun şimdiden mıç mıç olmaya gerek yok
ayy evet sebatıye abla dıyorum musadenle :):) oyle olsam gerçekten hıc sıkıntı deılım ama hıc soğuk bı ınan deılım , hatta soğuk durmam gerekenlere bıle soğuk duramam gereksız bı samımıyetım vardır benım herkesesızde tutup bana soğuk dıyın
![]()
bayanlar bende bısey sorucamben 21 yasındayım ve 4 yıllık cıddı bı ılıskım var . ıkımızde ogrencı olduğumuz ıcın henüz dugun nısan yok gundemımızde ama seneye yazın en azından bı soz yapalım dıyoruz . onun tum sulalesı benımde annem kardeslerım bılıyo. annesiyle tanıştık ve sık sık gorusruz . gecen gun yengesı ( o okuduğumuz sehırde ) bızı evlerıne yemeğe davet ettı . ama ben kararsızım gıtmelımıyım , daha soz yok bısey yok yarın bı gun laf ederler mı dıyede ceknıyorum açıkçası
bıde sevgılımın abısının sevgılısı var o bıraz rahat bı kız onlarla gezmeye Antalyalara kadar gıttı . aıle ıcındede sureklı bı kıyaslama var onun cok cana yakın ama benım soğuk olduğum konusuluo
gıtmazsem bu kıyas daha mı artar acaba
cok kararsızım
![]()
sen onlara ne yakınlık göstereceksin ki daha şimdiden gelin misin sen
böyle psikolojik baskı oyunlarına gelme
kim ne der demekten çok kendin oraya gidince iyi hissedeceksen git
onların ne dediği önemli değil
ağır taşı yerinden kimse kaldıramaz canım
şunu unutma karşı tarafın ailesiyle mesafeli olmak sana hiçbişi kaybettirmez