elektik su doğalgaz ile ilgili yardım!!

mozijite

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
10
1
16
Ankara
arkadaşlar istanbulda elektik su doğalgazı üzerime almam lazım. anadolu yakasında evim.nasıl bir süreç izlemem gerekir?lütfen yardımcı olun nereye hangi belgeler ile gitmem lazım?ne kadar ücret alırlar?

Elektrik için Tedaş ya da İstanbul'daki adı neyse...
Su için sanırım İSKİ (İst.da değilim o yüzden emin olamıyorum)
Doğalgaz için de bağlı bulunduğunuz kuruluş kısaca hepsi için hangi kuruluşa bağlıysanız...
Önce hali hazırdaki aboneliğinizi sonlandırıp bununla ilgili belgeleri alın sonra da yeni taşınacağınız yerdeki kuruluşlara gidin
Daha önceden muhakkak bir bedel yatırmışsınızdır onu yeni aboneliğinize taşıyorlar diye biliyorum yani para da ödemezsiniz diye düşünüyorum

sadece ücretleri aşağı yukarı hatırlıyorum.

doğalgaz 350, su 120, elektrik 88 gibi bişeydi 2 sene önce ben böyle ödedim.

doğalgaz iki taksit halinde faturama eklendi.

kapattırınca geri alıyorsun tabi.

teşekkür ederim arkadaşlar.üzerime bir abonelik yok ilk defa alacağım üzerime. evim ataşehir de bütün bu işleri ataşehirde mi halledeceğim yani?

Doğalgaz için ikametgah ve kimlik yeterli oluyor. Muhtemelen diğerleri için de yeterlidir.

doğalgaz, su ve elektriğin tesisat numalarını bi kenara yazıp götür. yoksa işlem yapmıyolar.

bide kira sözleşmesi istiyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…