elektik su ikame vs. yardım !

ZibidiGonzales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
3.525
18
78
İstanbul
oğlumun okul kaydı için birinin elektiriğini yada suyunu üzerime alıp ikamesini üzerime geçirmem gerekiyor?

ama hiç bilmiyorum bu yolu yordamı bu işleri
kafam allak bullak oldu..

su yada elektirik faturasını üzerime almam için illa evin kont. yada tapusu benim üzerime mi olması lazım.

su faturasını mı almak daha ucuz yoksa elektirik mi ?

ayın 15 ine kadar bunları halletmem lazım bana yol yordam gösteririmisiniz ?

Ziboş
Tapunun veya kira kontratının fotokopisi isteniyo
Tabi senin veya eşinin adına olmalı, kimin adınaysa o gitmeli
En pahallı doğal gaz olması lazım, suyu hiç bilmiyorum, elektrikte iskanı varsa 75 yoksa 200 civarı tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam

oğlumun okul kaydı için birinin elektiriğini yada suyunu üzerime alıp ikamesini üzerime geçirmem gerekiyor?

Ama hiç bilmiyorum bu yolu yordamı bu işleri
kafam allak bullak oldu..

Su yada elektirik faturasını üzerime almam için illa evin kont. Yada tapusu benim üzerime mi olması lazım.

Su faturasını mı almak daha ucuz yoksa elektirik mi ?

Ayın 15 ine kadar bunları halletmem lazım bana yol yordam gösteririmisiniz ?

benim akrabam sadece muhtardan bir arkadaşının adresini verdi burda oturuyorum diye ,ikamet alınca okul kaydı otomatik düştü,sevgiler.

Ziboş
Tapunun veya kira kontratının fotokopisi isteniyo
Tabi senin veya eşinin adına olmalı, kimin adınaysa o gitmeli
En pahallı doğal gaz olması lazım, suyu hiç bilmiyorum, elektrikte iskanı varsa 75 yoksa 200 civarı tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam

olmadı.. ne tapu neden ikame benim üzerime soy adı bile tutmuyor :(

herşeyin bir raconu vardır dedim okula kibarca yardım teklif ettim ouz bir yandan milli eğitimden halletmeye calısıyor ama nedense umudum yok :s iştende izin alamıyorum.

olmadı.. ne tapu neden ikame benim üzerime soy adı bile tutmuyor :(

herşeyin bir raconu vardır dedim okula kibarca yardım teklif ettim ouz bir yandan milli eğitimden halletmeye calısıyor ama nedense umudum yok :s iştende izin alamıyorum.

Ama bi de şöyle bi durum var
Anne veya bi yakının muhtarlığa bildirmeli, kızım ve torunum benle kalıyo derse ikametgahını alırlar oraya
O zaman tapu veya kontrat senin adına olmasa da torunu annenle kalıyo diye fatura kabul edilir.

okul kaydında fatura istiyorlar bizim..

dediğim akrabam geçen sene ikamet aldı ,önceden hazırlık yaptı sistemden otomatik kayıt düştü sizin için geç oldu bu dönem için,bir arkadaşınla anlaşıp üstüne alsan en ucuz sanırsam elektrikti 1 ay sonra devredip yatırdığın abone parasınıda 15 sonra geri alıyorsun ,ama arkadaşının güvenilir olmasına dikkat et ,o sürede yaktığı elektriğide senin üstüne gelecek ,arkadaşının gidip kapatması gerekecek ,sonra tekrar açması gerekecek biraz zor bir süreç,okula biraz bağış verebilirseniz ekstra kontenjanları vardır her zaman ,tanıdıkta varsa sizin için daha uygun olur diye düşünüyorum.

Back
X