- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
aminn inşallah ALLAH tüm işsizlere iş kapıları açsınMühendis kadroları daha düşük puanlarla da atıyor, atanır bence.
evet daha mesleki sıralama açıklanmadı sanırım 2018 puanıyla en son atama 87 puan ile yapılmış elektrik te bu seneki sınav çok zordu diyorlar diğer kişilerin nasıl yaptığı önemliTebrikler
ÖSYM sitesinde önceki yıllardaki atamalar var
2018/2 mesela ilk atamadır sınavın olduğu yıl sonuna yakın olanına bakacak
ondan sonra da diğerleri toplam 4 merkezi atama ve ara atamalar olabilir
sayısal veriler bölümünde her bir kadroya atanan en düşük ve en yüksek puanlı adayları veriyor
bir de tercihlere yakın branş sıralaması ortaya çıkıyor ki asıl o önemli
yani kendi rakipleri arasındaki yeri
aynı bölüm mezunlarından çok kişi girip daha yüksek puan aldı ise atanma zorlaşıyor
evet daha mesleki sıralama açıklanmadı sanırım 2018 puanıyla en son atama 87 puan ile yapılmış elektrik te bu seneki sınav çok zordu diyorlar diğer kişilerin nasıl yaptığı önemli
Genel sıralaması 3000 lerde mesleki sıralama sonra açıklanacak sanırımama çok zor değilmiş(((
ben de girdim sınava da biraz twitter memurlar net vs okudum da 100 net yapan 5000 kişi var diyorlar
genel sıralaması kaç kardeşinizin
sayısalcılar şanslı
onlar matematik yapıyor
genel kültür de zor değildi onları da yapmışlar
Türkçe de çok dağılmayan yüksek puanları almış
GK de 53 doğrum var ama GY yaktı beni
O bugün belli olmuşmudur daha sonra açıklanacak demişti ama sorayımBölüm bazlı sıralamada gösteriliyor. Tüm elektrık elektronık müh içinde kaçıncı sırada o önemli
Bilmiyorum ama sınavdan kısa bir süre sonra açıklanıyorO bugün belli olmuşmudur daha sonra açıklanacak demişti ama sorayım
3000 ler iyi gibiGenel sıralaması 3000 lerde mesleki sıralama sonra açıklanacak sanırım
Uçarak atanır
A grubu kadrolar değil mi mülakatla alınan bnde onu dedim kendisineAtama niye beklesin uzmanliga başvursun puani gayet iyi. Olumlu düşünün. Su an herkes demotive.
neden öyle dediniz :) iş yok ama ege üni elektronik mezunu birisine çok acımasız dayın varsa süpersin heryer torpilherkes çok zeki
demotive ve karamsar herkesin ruh hali ekonomiden dolayı sanırım iş alımları da vahimAtama niye beklesin uzmanliga başvursun puani gayet iyi. Olumlu düşünün. Su an herkes demotive.
Aynen A grubundan girsin uzman yardimcisi olsun. Diger türlü 4-5bin alır. Uzman olursa 7-8 bin alir.A grubu kadrolar değil mi mülakatla alınan bnde onu dedim kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?