Elektirk mühendisliği ve 91,7 KPSS

Sizin için baktım bu puanla 2018/1-2018/2- 2019/1 atamalarda 4611 elektrik eleoktronık müh kodu ile 250 kişi ye yakın alım yapmışlar mühendis ünvanı ile en düşük 89 da kapamış fakat bu yıl ki standart sapma sınav zorluğu da etkiler ama atanır gibi görülüyor. Düz memur kadrolarını yazmasın. Kendide araştırmıştır. Bu arada bende mühendisim bende geçtim bu yollardan.DHMİ ye atanır inşallah maaşıda çok iyi hayırlısı olsun

2018 de bu atanirdi bu puanla buyuk ihtimal bundada atanir en cok alimi yapilan eeem digerleri olsa daha zor olurdu bende 2018 de atandm memur olarak ama

evet çok dikkatli yapmak gerekiyor
yani olabildiğince çok tercih yapıyım
Uzmanlık , müfettişlik kovalasın. Maaşı 1.5 kat fazla olur ve daha prestijli.
uzmanlık hakkında bilginiz var mı kadroları nerden takip edebilirim.benim annem uzman aslında ama düz memurluktan uzman oldu.mühendislerin nasıl oluyor onu bilmiyırum

Sizin için baktım bu puanla 2018/1-2018/2- 2019/1 atamalarda 4611 elektrik eleoktronık müh kodu ile 250 kişi ye yakın alım yapmışlar mühendis ünvanı ile en düşük 89 da kapamış fakat bu yıl ki standart sapma sınav zorluğu da etkiler ama atanır gibi görülüyor. Düz memur kadrolarını yazmasın. Kendide araştırmıştır. Bu arada bende mühendisim bende geçtim bu yollardan.DHMİ ye atanır inşallah maaşıda çok iyi hayırlısı olsun
sınav zordu diyorlar demi daha düşebilir puanlar vala inşallah ya sınıf arkadaşı DHMİ ye girdi süperdi orası keşke olsa

Back
X