- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi goncammm48
Çok rahat atanır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar için yds gerekmiyor mu ben de makine mühendisiyim de alan sınavlarına girmeden girebilir miyimUzmanlık , müfettişlik kovalasın. Maaşı 1.5 kat fazla olur ve daha prestijli.
merhaba doğru tercih derken nasıl ? ben de makine mühendisiym puanım 90,67 olduAtanir bence de. Ama doğru tercih yapması lazım.
A grubu kadrolar değil mi mülakatla alınan bnde onu dedim kendisine
inşallah çok teşekkür ederimatanır bence
Hayırlı olsun şimdiden
Yani az sayıda alacak tek yer vardır ama illa orası dersin yazarsın ve gelmez ya hani. O yüzden dikkatli olmak.lazim .merhaba doğru tercih derken nasıl ? ben de makine mühendisiym puanım 90,67 oldu
sınavın 2018 den daha da zor olduğunu söylüyorlar bakalım belki daha da düşer puanlar2018 de bu atanirdi bu puanla buyuk ihtimal bundada atanir en cok alimi yapilan eeem digerleri olsa daha zor olurdu bende 2018 de atandm memur olarak ama
evet çok dikkatli yapmak gerekiyorYani az sayıda alacak tek yer vardır ama illa orası dersin yazarsın ve gelmez ya hani. O yüzden dikkatli olmak.lazim .
makine mühendisliği sayı olarak fazla alınıyor sanırım TCDD ye atanırsınız bncemerhaba doğru tercih derken nasıl ? ben de makine mühendisiym puanım 90,67 oldu
inşallah sağolunmakine mühendisliği sayı olarak fazla alınıyor sanırım TCDD ye atanırsınız bnce
yani olabildiğince çok tercih yapıyımevet çok dikkatli yapmak gerekiyor
uzmanlık hakkında bilginiz var mı kadroları nerden takip edebilirim.benim annem uzman aslında ama düz memurluktan uzman oldu.mühendislerin nasıl oluyor onu bilmiyırumUzmanlık , müfettişlik kovalasın. Maaşı 1.5 kat fazla olur ve daha prestijli.
sınav zordu diyorlar demi daha düşebilir puanlar vala inşallah ya sınıf arkadaşı DHMİ ye girdi süperdi orası keşke olsaSizin için baktım bu puanla 2018/1-2018/2- 2019/1 atamalarda 4611 elektrik eleoktronık müh kodu ile 250 kişi ye yakın alım yapmışlar mühendis ünvanı ile en düşük 89 da kapamış fakat bu yıl ki standart sapma sınav zorluğu da etkiler ama atanır gibi görülüyor. Düz memur kadrolarını yazmasın. Kendide araştırmıştır. Bu arada bende mühendisim bende geçtim bu yollardan.DHMİ ye atanır inşallah maaşıda çok iyi hayırlısı olsun
hangi dhmi doğudaki dhmilerde tercih edilir mi sizcesınav zordu diyorlar demi daha düşebilir puanlar vala inşallah ya sınıf arkadaşı DHMİ ye girdi süperdi orası keşke olsa
Zor degil bnce bnde girdm 2018 den daha a puan getirdi hattasınavın 2018 den daha da zor olduğunu söylüyorlar bakalım belki daha da düşer puanlar
inşallahÇok rahat atanır![]()