- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi goncammm48
-
Puan hesaplanması için sanırım - sistem değişmediyse- kpss sınavından önce girilmesi gerekiyor. Araştırmak lazım tabi, 7 yıl önceki bilgim bu yöndeyds yılda iki kez yapılan sınav yani güz ve bahar diye biliyorum ben ..kpss puanı ise 2 sene geçerli olacak yani her zmn girilebilir
Hayırlısı olsun sıralaması fena değil ama dediğiniz gibi açılan kadrolar önemli. Olacağı varsa Allah önüne getirir zaten , hayırlısı olsun tekrarbakalım genel sıralama 3000 ama önemli olan emm sıralaması ve açılan kadrolar
ünvan değişikliğin de kadro başka şehirlere açıldı canım. Ben akademisyenim gidemiyorum. O da gitse bir kaç yılda geri dönemez. Bebek tedavimiz var. O yüzden kendi şehrimizde olursa ancak.unvan değişikliği gibi sınavlarla mühendisliğe de geçebilir ama çok iyimiş zaten maaşı
hayırlısı olsun cnm bnde tüp bebek annesiyimünvan değişikliğin de kadro başka şehirlere açıldı canım. Ben akademisyenim gidemiyorum. O da gitse bir kaç yılda geri dönemez. Bebek tedavimiz var. O yüzden kendi şehrimizde olursa ancak.
Daha ne olsun gayet guzel yapmissin iste. Turkce senden soruluriki puanını bana versene bir 90 alamadım gitti
bu sene türkçeler batırdı galiba
hayatımdaki en kötü genel yetenek sonucum
Daha ne olsun gayet guzel yapmissin iste. Turkce senden sorulur
branşınız neydi:)matematik yapamayınca Türkçe de bu sene zordu fulleyememişimdir
biraz da genel kültür kolay olup Türkçe zor olunca kafa allak bullak oluyor
rakipler sıkı hayatım o puanlar yetmiyor ki 90 ve üstü lazım
iki yıl önce İstanbul Yazma Eserler Müzesi ne gitmedim ya hala ona yanarım
gençler gençliğinizde yapın böyle şeyleri
düzenli hayatım olmasa bir dakika düşünmez giderdim ama düzeni bozup gidemedik işte
bir de bu yıl daha mı zordu sizce 2018 e görematematik yapamayınca Türkçe de bu sene zordu fulleyememişimdir
düzenli hayatım olmasa bir dakika düşünmez giderdim ama düzeni bozup gidemedik işte
merkezi atamaya razı bizimki şehir kısıtı da pek yokBaşvurdugu kuruma bağlı...kuruma ve basvuranların puanlarına bağlı..öyle yerler var ki mesela 90 üstü alıyor zaten bir de mülakat...
Ama direkt merkezi atama olursa ve tercihlerini bolca yaparsa atanır bence
sallıyorsunuz gibi geldi biraz.o kadar iyiyseniz niye tekstil okudunuz ilk binle aldı herhalde sizin tekstil bölümüTesekkurler ben tekstil muhendisiyim, bir suredir calismiyorum 2007 mezunuyum universiteden. Ilk mezun oldugumda Alese girmistim onda da derece yapmistim ama akademik kariyer veya devlet kadrosu dusunmedim hic. Tarih cografyam eskiden beri cok iyidir zaten,okudugum liseye borcluyum hepsini.
Tekstil muhendisligine 2002 yilinda girdim ben. Su anda girenlerle aramizda buyuk farkliliklar var. O yillardaki puanlara bakabilirsiniz. Bir de sevdigim bir meslekti onun icin tercih ettim.sallıyorsunuz gibi geldi biraz.o kadar iyiyseniz niye tekstil okudunuz ilk binle aldı herhalde sizin tekstil bölümü
özelde mi çalışıyorsunuz şuanTekstil muhendisligine 2002 yilinda girdim ben. Su anda girenlerle aramizda buyuk farkliliklar var. O yillardaki puanlara bakabilirsiniz. Bir de sevdigim bir meslekti onun icin tercih ettim.
Toplamda 11 yil ozelde calistim. Oglum dogduktan sonra biraktim,pandemi oncesi yine baslamistim ise ancak okullar tatil oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigindan yeniden isi biraktim. Simdi bir sure daha bekleyip oyle is aramaya devam edecegim.özelde mi çalışıyorsunuz şuan
bence değildibir de bu yıl daha mı zordu sizce 2018 e göre
o yıllarda yüksek puanlıydı evet bnde 2007 endüstri müh girişliyim şu an alakası yok puanlarınTekstil muhendisligine 2002 yilinda girdim ben. Su anda girenlerle aramizda buyuk farkliliklar var. O yillardaki puanlara bakabilirsiniz. Bir de sevdigim bir meslekti onun icin tercih ettim.
Aslinda matematik cok temel seylerdi ama insan bazen bildigini de yapamiyor.matematik yapamayınca Türkçe de bu sene zordu fulleyememişimdir
devlet düşünseniz belki daha rahat edersini puanınız da yüksekmişToplamda 11 yil ozelde calistim. Oglum dogduktan sonra biraktim,pandemi oncesi yine baslamistim ise ancak okullar tatil oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigindan yeniden isi biraktim. Simdi bir sure daha bekleyip oyle is aramaya devam edecegim.
Artik hic birisinin kalitesi eskisi gibi degil tabi. Bizim bolume taban puan bile yazmamislardi,baraji gecen gelsin girsin diye.o yıllarda yüksek puanlıydı evet bnde 2007 endüstri müh girişliyim şu an alakası yok puanların
Aslinda matematik cok temel seylerdi ama insan bazen bildigini de yapamiyor.
Merak ettim ya 90 ustu ne icin lazimdi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?