• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik aldik da ne oldu¿

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba,

Yakın zamanda bir ilişkiden çıktım. Zaten olmayacak birşeydi fazla anlam yukledim birkaç ay sürdü neticede bitti. Şu an pek üzülmüyorum çünkü elimden geleni yaptım doğru insan değildi benim için hatta şükrediyorum ki uzayıp da daha büyük acılar yaşamadım.

Her neyse, şu an da ilgilenen birkaç kişi var. Özellikle biri var ki her akşam iş çıkışımı bekliyor, bakışları ne kadar ilgi duyduğunu apaçık gösteriyor. Bir kez sosyal medyadan yazmıştı ben istemediğimi belirttim bekleyeceğim vs demişti. Şu an bekliyor sanırım vazgeçmiş gibi durmuyor.

Bu kişi işi gücü gayet iyi, yakışıklı, çevreden duyduğum kadarıyla çok da düzgün bir insan. Ama elektrik almıyorum :D sonra da diyorum ki kendime elektrik aldın da ne oldu :D daha çok seven ben olduğum zaman acı çektim ne var şans versen denesen diyorum ama kafam ultra karışık. Sanki onun hakkına girecekmisim gibi hissediyorum çünkü karşılık veremeyebilirim onun istediği şekilde. Sadece deneme olur. Tabi ileride ne hissederim bilemiyorum şu an.

Böyle hikayeler var mi sizlerde? Yada bir diğer ihtimal bir süre kimseye evet dememek sanırım doğru olan da bu. Siz ne dersiniz?

Bu kişi işi gücü gayet iyi, yakışıklı, çevreden duyduğum kadarıyla çok da düzgün bir insan
Bu dediğine kendin inansan zaten şans verirdin. Birinden elektrik aldığın zaman ona yakışıklı dersin zaten.

denemeden bilemezsin denemeden o karşındaki de bilemez.denersin herşey iyi gider karşındaki sözde kafasındaki aşkı bulamaz.yada tam tersi sen bulamazsın.yada ikiniz mutlu olursunuz.seçenek bol.

denemeden bilemezsin denemeden o karşındaki de bilemez.denersin herşey iyi gider karşındaki sözde kafasındaki aşkı bulamaz.yada tam tersi sen bulamazsın.yada ikiniz mutlu olursunuz.seçenek bol.
Tabi bunlar hep ihtimal

Ama cesaret edemiyorum birşeyler hissetmeden bir ilişkiye başlamaya

Cocugu bosuna harcama derim.
Bu tarz hikayelerin sonu cogu kusura bakma olmuyorla bitiyor.

Cocugu bosuna harcama derim.
Bu tarz hikayelerin sonu cogu kusura bakma olmuyorla bitiyor.
Evet ondan korkuyorum

Biten iliskimde başlarda iyiydi karşımdaki, ilgi alaka sanki seviyor gibiydi

Sonra kademeli olarak azaldı ilgisi ve neticede yeteri kadar sevmiyorum kafalarimiz uyuşmuyor ayrilalim dedi

Kendimden sogutacak üzecek yoracak hiçbirşey yapmadım ona sadece ilgi gösterdim ve az da olsa ilgi bekledim ama yok sevmeyince olmuyor

Yo vallahi bende öyle olmuyor

Adam yakisikli
Bi insan arkadasligi cok iyidir ama bi iliskide oyle olmayabilir. Yada cok kotu bi arkadastir ama iliski yurutmekte ustune yoktur. Bunu bi iliskiye baslamadan anlayamazsiniz ben sans vermeniz, bu surecte hem kendinizi, duygularinizi hemde karsinizdaki insani tartmaniz taraftariyim

Elektriği her zaman dış görünüş vermez. Karşılıklı oturduğun zaman kalpten kalbe elektrik hattı çekilir belki de

Bence Kızlar karşı taraftan gerçek anlamda ilgi görünce ona kapılıp gidiyor. Yani unutursun tabi ki eskileri.

Bence biraz kendine zaman ver madem bekliyor biraz daha beklesin.

Sen de bu arada ne istediğini iyice düşünürssün. Eğer ki bahsettiğin gibi işi gücü huyu suyu boyu posu iyiyse sana karşı da istikrarlı bir şekilde ilgi duyuyorsa sonra pişmanlık duyarsın.

Ama ben senin yerinde olsam en az iki ay kafa dinlerdim daha güzel bir başlangıç için . Çünkü ilişki nasıl başlarsa öyle gidiyor.

sen çok sevmeyeceksin bırak karşıdaki seni daha çok sevsin bu sefer diyerek yavaş yavaş arkadaşça başladım
onun o sevgisi karşısında altta kalamadım baktım önden önden gitmişim .. hadiseneee beee adam diye diye usandırdım.
Sizi daha çok sevecek birilerine denk gelin inşallah :)

Merhaba,

Yakın zamanda bir ilişkiden çıktım. Zaten olmayacak birşeydi fazla anlam yukledim birkaç ay sürdü neticede bitti. Şu an pek üzülmüyorum çünkü elimden geleni yaptım doğru insan değildi benim için hatta şükrediyorum ki uzayıp da daha büyük acılar yaşamadım.

Her neyse, şu an da ilgilenen birkaç kişi var. Özellikle biri var ki her akşam iş çıkışımı bekliyor, bakışları ne kadar ilgi duyduğunu apaçık gösteriyor. Bir kez sosyal medyadan yazmıştı ben istemediğimi belirttim bekleyeceğim vs demişti. Şu an bekliyor sanırım vazgeçmiş gibi durmuyor.

Bu kişi işi gücü gayet iyi, yakışıklı, çevreden duyduğum kadarıyla çok da düzgün bir insan. Ama elektrik almıyorum :KK70: sonra da diyorum ki kendime elektrik aldın da ne oldu :KK70: daha çok seven ben olduğum zaman acı çektim ne var şans versen denesen diyorum ama kafam ultra karışık. Sanki onun hakkına girecekmisim gibi hissediyorum çünkü karşılık veremeyebilirim onun istediği şekilde. Sadece deneme olur. Tabi ileride ne hissederim bilemiyorum şu an.

Böyle hikayeler var mi sizlerde? Yada bir diğer ihtimal bir süre kimseye evet dememek sanırım doğru olan da bu. Siz ne dersiniz?

Senin yerinde olsam şans verirdim. Baştan konus tanımaya çalısalım birbirimizi anlaşırsak zaten devamı gelir anaşamazsak uzatmayız diye (kendi cümlelerinle daha iyi ifade edersin bu kısmı). Şans verdin diye silah zoruyla nikah masasına oturtacak hali yok ya adamın. En azından keşke demezsin

Back
X