Elektrik aldim...

Şiddete karşıyım ama bazen işte bazen ahhh bazen.......:olamaz: laftan sözden anlamayan insanları bizden uzak eyle Ya Rabbiiiiii!

Koca kadınsın. Dürtüsel tuhaf bir yapın var. Ay sinir oldum burda be. Herkes yapma etme demiş sen hala bugün belki mesaj atarım diyorsun.

Yahu adam evlidir belki. Eşi meşi okur. Adın çıkar. Küçük bi il orası çok büyük bi yer değil Samsun. Durduk yere boşuna adını mı çıkaracaksın. Dün 1 bugün 2. Uslu dursana biraz. Ne aşkı ne flörtü. Yerleş alış işine evine vs. Bu ne ya. Aklı 5 karış havada insanlara sinir oluyorum. 42 yaşındaki bi insan azcık düşünerek hareket eder. Bu ne.

En yakın arkadaşım Samsunlu ve dedikodusu, milletin laf çevirmesi , iftirası assssla bitmez diyor.

Ayol adam işiniz hallolmazsa arayın yardımcı olayım dedi diye midenizde kelebekler uçuşmuş nasıl o kadar kolay değil 😒
Mesaj atti.o değerlendirme anketi dedi.bizi degerlendirirsenizntsk ederiz dedi sarilma emojisi vardı.iyi günler dedi.iyi günler dedim.bir cacık olmaz.unutayim gitsin

Memleket memleket insan ayırmayı sevmiyorum ama yine de yapıyorum. Yerlisi mi bilmiyorum da Samsun un erkekleri genelleme yapılacaksa yakışıklı ve çapkın oluyorlar. En iyisi arkadaş çevrenden birileri tanışman

Memleket memleket insan ayırmayı sevmiyorum ama yine de yapıyorum. Yerlisi mi bilmiyorum da Samsun un erkekleri genelleme yapılacaksa yakışıklı ve çapkın oluyorlar. En iyisi arkadaş çevrenden birileri tanışman
Amaç kafamı karıştırmak benimle oynuyor hem resmi konuşuyor hem sarilma emojisi göndermiş.ben böyle adam sevmem.

Ay abartmayın yahu, size ne bize ne? Sizlik bir olay yok, bu kadar içselleştirme de normal değil ona bakarsan.
Geçmiş konularını okudun mu. Kendine yapıyor. Bana ne. Ama zırt pırt konu açıp bizi de sinir etmeyi başarıyor. Her adımı sorunlu. Her hareketi plansız. İçselleştirmedim. Çok şükür. Sadece kendine gelmezse Samsun'da da barınamaz bikaç yıla tayin istemeye başlar. O bunu dedi bu bunu dedi. Müdür beni istemiyor vs. Bi de onlara sormak lazım hanımefendiyi.

Back
X