- 20 Ocak 2021
- 2.275
- -117
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Sevmiyorum dengesiz hareketler.sanki bir havaya girdi.Hahah hemen dışladın adamı aşk olsun bu kadar mıydı sevgin yıkıldı adam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyorum dengesiz hareketler.sanki bir havaya girdi.Hahah hemen dışladın adamı aşk olsun bu kadar mıydı sevgin yıkıldı adam![]()
Evet hemen anket göndermiş ayıp yaSevmiyorum dengesiz hareketler.sanki bir havaya girdi.
Konu kapanmistirEvet hemen anket göndermiş ayıp ya
Macera: ben ne alaka?Ya rezil oldum ben ya.canim acayip sıkılıyor bu konuyu unutmaliyim...bence de mesaj atmayacak. Ama hos bir macera oldu diye de düşünüyorum
Aynen ankette de düşük puan kullan ki görsün gününüKonu kapanmistir
Bilmem cevap vermedi.
Di mi. ne alaka yaniNereden benim oluyor bu adam sacmalama
Adamın bundan haberi var mı?Amaç kafamı karıştırmak benimle oynuyor hem resmi konuşuyor hem sarilma emojisi göndermiş.ben böyle adam sevmem.
Hem de sarilma emojili. Edep kalmamis.Çok pişkin adam ya..hem oralı olma hem anket gönder, pess![]()
Ulan snsnbsjsjsh işedimKız senin adam operatör robot çıkmasın
Of sen benim bebe asist dr larla maceralarımı bilsenBen de dün eve su söyledim. Sucuya ücreti verince teşekkür ettim. İyi günler abla dedi gitti. Hoş bir macera oldu diye düşünüyorum.
Senin herşeyi yanlış yerinden anladığını düşünüyoruz sadeceYa anladim benim için azmış diyorsunuz ki azmış da olabilirim ve bu doğal değil mi?
Madem boşluk tuşun çalışiyor neden hep nokta koyuyorsunAyrıca yazmadı ben de yazmam olur biter
Sarılan emojiler 1Sarılma emojisi hangisi ya, bu mu?![]()
BosandimProfilinizde evliyim seçeneği işaretle evli olduğunuz halde mi adamla birlikte olmak istiyorsunuz
Hoslandim boşluktay dim ilgimi belli ettim olmadi.artik ne ararim ne başka bisi büyütmeye gerek yokKonuda anlaticinin ruh hali gecislerindeki keskinlik adeta bir postmodern (!) roman.
Pamuk, sizin aranizdaki hicbir sey, bak tekrar ediyorum, elle tutulur hicbir sey yasanmamisken sen kafanda adamdan hoslandin, ilgini gosterdin, ilgi gordugunu dusundun, trip attin, adamcagiz bir anda havalandi oldu?Normal mi bunlar sence?
Konunun kilo ile ilgisini de anlamadim ama belli rahatsizsin. Zaten daha 40li yaslarin basindaki bir kadin icin 3 haneli kilolar cok fazla. Diyet, spor, saglik sorunun varsa artik ignesi var ameliyati var cozum cok ama sen hayatindaki hicbir sorun icin tirnagini oynatmak istemiyorsun ki. Cozum onune dussun istiyorsun oyle bir hayat agzinda altin kasikla dogmus kucuk bir populasyon harici, hicbirimiz icin gecerli degil.![]()