Elektrik çarpması

Rosebek88

27.10.14 Yiğit Kaan aşk#şükür#dua#mutluluk#herşey#
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
2.223
3.522
248
kızlat bugün okulda son dersteyken akıllı tahtanın fişini çekeyim derken elim prize değdi ve çarpıldım çok kısa süreli idi ama çok canım yandı hemen elimi çektim sağ orta parmağımda iki tane beyaz renkli küçül delik var ya internette okuduklarım korkuttu beni bişey olurmuki doktora gitmedim şimdide çocuk uyuyor anck sabaha gidebilirim, çok kötü yorumlar var nette napayım ben bana bir yorum yapıverin:110: onun dışında pek bişeyim yok gibi banyo yapsam birşey olurmuki ya 5saat oldu çarpılalı:KK43:

evet arkadaşın dediği gibi,çıplak ayakla toprakta biraz yürüyün,olmadı ellerinizi duvara sürün biraz.

Kardeşime olmuştu, onun koltuk altında yanıklar oluştu, 24 saat uyumaması gerekiyor denildi, serum takılıp acilde müşahede altına alındı. Geçmiş olsun.

Kardeşime olmuştu, onun koltuk altında yanıklar oluştu, 24 saat uyumaması gerekiyor denildi, serum takılıp acilde müşahede altına alındı. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun odamı prizden çarpılmıştı benimki okadar kötü değil ama uyumasammı yaa sağolun bu arada cvp için

Internette.neler.yaziyo neyden korkuyorsunuz mesela? Ben olsam sanirim bi ciplak ayak toprakta gezerdim....
Gezdim az önce dışarda baya bir yaa işte kalp ritmi bozulur solunum durur sinirler kaslar harap olur vs yazıyordu ondan korktum şimdiye kadar belirtileri çıkmazmıydıki ortaya

Bence bi acile git icin rahatlasin.Delik derken bende korktum ama seninki kucuk capta herhalde
Çocuk uyuyor yaa eşimde işe gitti sabah ancak gidebilirim küçücük iki delik sanırım elektriğin girip çıktığı yerler:KK43:

Geçmiş olsun odamı prizden çarpılmıştı benimki okadar kötü değil ama uyumasammı yaa sağolun bu arada cvp için
Fişe takılıyken ses sistemini eline alınca, açıkta olan kabloya temas etmiş, onun ki daha büyük olabilir, elektrik çarpmasında mutlaka bir çıkış yarası oluyormuş, parmağınızdaki delikler ondan olabilir, kardeşimde koltuk altında yanık şeklinde oldu, çıplak ayakla toprağa bastırdık, naylona temas ettirdik, hastaneye gidince mutlak yatırıyorlar önlem için.

112 yi arayın danışın içiniz rahatlasın

Önemli ise gelirler sizi alırlar zaten

O kalp durması vs hemen olur diye biliyorum ben de tabii doktor değilim

kızlat bugün okulda son dersteyken akıllı tahtanın fişini çekeyim derken elim prize değdi ve çarpıldım çok kısa süreli idi ama çok canım yandı hemen elimi çektim sağ orta parmağımda iki tane beyaz renkli küçül delik var ya internette okuduklarım korkuttu beni bişey olurmuki doktora gitmedim şimdide çocuk uyuyor anck sabaha gidebilirim, çok kötü yorumlar var nette napayım ben bana bir yorum yapıverin:110: onun dışında pek bişeyim yok gibi banyo yapsam birşey olurmuki ya 5saat oldu çarpılalı:KK43:
Benim elimde de patladı ama bir şey olmadı bana o gün bugündür normal kullanıyorum açmıyorum bile.

doktorlar iki delik ariolar diye biliyorum ben, vucuda elektrik girip çikiyormus ve delikleri oluyormus
sizde ikiside var normalde çikmis olmasi lazim ama tabi hastaneye gitsenuz iyi olurdu
en azindan ahstaneyi arasaniz olamzmi

Çok geçmiş olsun, zamanında başıma gelen bir durum fakat birkaç saat sonra hiç etkisi kalmıyor. Emin olabilirsiniz :)

Back
X