- 12 Mart 2017
- 226
- 220
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi toprağa bastı. Dışarı çıkıp dolaştı biraz.Asla duş almamalı ve Sudan uzak dur canım Elektirik tam çıkış yapmamış olabilir kötü olursun toprakta durmalı ama bu saatte zor olsa gerek![]()
Biliyorum ama uzun süre kalamamıştır yada tam atamamıştır diye öyle yorumlamıştımKonu sahibi toprağa bastı. Dışarı çıkıp dolaştı biraz.
Ozaman sana sorayım arkadaşım yinede gitmeliniyim doktora bu saate kadar bi sıkıntı olmadı çıkış yeri demiş bir arkadaş ama parmağım dışında bir yer bulamadım ben hala tehlike varmısır sizce rica etsem cevaplarmısın112 yı aramanıza gerek yok 112.olarak yazdım zaten yorumu
Geömiş olsun. Git istersen için rahat etsin. Ama ben bir şey olsa olurdu şu saatevkadar diye düşünüyorum. İçindeki elektrik ikinci delikten çıkmış gitmiş. Hafif bir çarpma olmuş, aksi taktirde o priz seni bırakmazdı.Güanaydın arkadaşlar gece daynamayıp uyudum birşey olmadı çok şükür kendimi iyi hissediyorum yinede gitsemmi acile bilemedim ya
Turkiye'de is guvenligi maalesefBenim eşim elektrikçi sizin bahsettiğiniz çarpılma ya onlar gıdıklama diyorlar .riskli değil yani.daha önce 1000 volt un kıvılcımı elini yakmıştı o zaman kalp grafiği falan çekmişlerdi.yanik olursa ve uzun süreli olursa kalbi etkiliyor.
Bence gıtmenr gerek yokOzaman sana sorayım arkadaşım yinede gitmeliniyim doktora bu saate kadar bi sıkıntı olmadı çıkış yeri demiş bir arkadaş ama parmağım dışında bir yer bulamadım ben hala tehlike varmısır sizce rica etsem cevaplarmısın![]()
Sağol canım içimi rahatlattı mesajın ama eşinizede üzüldüm Allah yardımcısı olsun vallahi o gıdınlama bile beni baya gıdıkladıBenim eşim elektrikçi sizin bahsettiğiniz çarpılma ya onlar gıdıklama diyorlar .riskli değil yani.daha önce 1000 volt un kıvılcımı elini yakmıştı o zaman kalp grafiği falan çekmişlerdi.yanik olursa ve uzun süreli olursa kalbi etkiliyor.
Elbette cnm iş guvenligini 2014 Mayıs 13 bilirsiniz neler oldu aynı yerden bahsediyorum.Turkiye'de is guvenligi maalesef![]()
İns cnm cok gecmis olsun .elektrikçi alışık oluyor öyle durumlara :)
Sağol canım içimi rahatlattı mesajın ama eşinizede üzüldüm Allah yardımcısı olsun vallahi o gıdınlama bile beni baya gıdıkladıbol bol toprakta yürüyorum şimdişik biraz ayağımda elektrklenme var gibi tam çıkamadı sanırım zamanla geçer inşallah
![]()
Tam çıkmadı gibi derkeen
Sağol canım içimi rahatlattı mesajın ama eşinizede üzüldüm Allah yardımcısı olsun vallahi o gıdınlama bile beni baya gıdıkladıbol bol toprakta yürüyorum şimdişik biraz ayağımda elektrklenme var gibi tam çıkamadı sanırım zamanla geçer inşallah
![]()