Elektrik faturası!!!

Sarisekerannesi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
8.284
3.937
Kızlar merhaba daha öncede benzer bir durum basıma gelmişti.pazartesi günü misafirimi ugurlamak için dişarı cıktıgımda gelen elektrik faturamla şoka girdim,39088,80 tl.yanlıslık olmustur diye fatura ödeme merkezine gittim ordada aynısı yazıyor.elektrik idaresine gittim itiraz ettim.hala sonuc yok.basına böyle bişey gelen var mi ne yapmalıyım habi fatura silinse bile bi evrak vermiyorlar.sonradan basıma iş açarmi?yardımmm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    183,9 KB · Görüntüleme: 627
Kızlar merhaba daha öncede benzer bir durum basıma gelmişti.pazartesi günü misafirimi ugurlamak için dişarı cıktıgımda gelen elektrik faturamla şoka girdim,39088,80 tl.yanlıslık olmustur diye fatura ödeme merkezine gittim ordada aynısı yazıyor.elektrik idaresine gittim itiraz ettim.hala sonuc yok.basına böyle bişey gelen var mi ne yapmalıyım habi fatura silinse bile bi evrak vermiyorlar.sonradan basıma iş açarmi?yardımmm

Benim başıma da geldi. Elektrik idaresine itiraza gittik. Gelip acilen yerinde sayaç inceleme yapılmasını istedik. Biz toplu taşıma ile eve geldikten 30 dk sonra elektrik idaresinden geldiler. Sayacı okuyan arkadaş hatalı okuma yapmış , hemen düzeltildi. Darısı başınıza.

Hangi ulkede sacmalik yok ki, isi politikaya getirmeyelim bayanlar hemen baslamayin gercekten, politikadan nefret ediyorum... Tatlim bu faturada kesinlikle yanlislik var, dava acabilirsin cunku o kadar gelmesi biraz imkansiz, isyeri isletenlerin o kadar geliyordur heralde

Benimde başıma gelmişti ama bu kadar yüksek değildi. Ev mi sanayi mi belli değil yeminle faturaların tutarı artık :KK43:

390 lira hadi neyse anlarizda 39 bin ne demek 3 bin bile cooooook fazla kesin bi yanlışlık vardır

X