• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

Selam kızlar

Elektrikli süpürgem bozuldu. Servise gönderdim maşallah tamir parası supurgeyi geçti yaptirmadim. Neredeyse 3. Elektrikli süpürgem bu bende bir sorun var anladım. 2.500 tl yi geçmiştir bu supurgelere bayildigim para.
Şimdi öyle çok uçmak istemiyorum internetten baktım fantom marka Süpürgeler hem uygun hemde güzel çekim gücü vs. Kullanan var mı aranızda fantom yada başka bir marka. Bir siteden kapıda ödeme siparis etmiştim ama ulaşmadı pek de iyi bir site değildi zaten.
Şimdi canlarim bana gayet memnun kalacağım dayanıklı bir süpürge lazım. Onerinizi bekliyorum.

Bu arada biraz tasimasaniz konumu olur mu ? Sevgiler efenim

Edit: toz torbasiz

Yaklaşık 9-10 senedir kullandığım bosch süpürgem var. Toz torbalı, minnak, ucuz. Yetiyor da artıyor bile.

Philips diyorsunuz yani kızlar

Philips maraton 9924 bende memnunum 1100 gibi bir fiyata aldım, bence elektiriklisini süpürgesi çok önemli temizlik acisindan

Arçelik kullanan yok mu ? Fantomu kimse kullanmıyor mu ? Kendimi kötü hissettim şimdi :)

Philips maraton 9924 bende memnunum 1100 gibi bir fiyata aldım, bence elektiriklisini süpürgesi çok önemli temizlik acisindan

Son supurgem homend markaydi. Gayet de güzel çekiyordu ama ne olduysa garanti bitti süpürge pert

Canim valla kapilara kuuut o süpürge bir çarpar taklalar atar falan. Hunharca kullanıyorum ama akillandim tobeliyim :-)

Tahmin ettim. Plastik kısımları kırılıyor haliyle.

Ben de çok vuruyorum ama sadece çizildi şuana kadar :D

Dyson en iyisidir. Bilindik bir marka olmamasının sebebi pahalı olması :)

İki asgari ücreti bir makineye vereceksiniz ve uzun süre kullanacaksınız. Tabi kırmadan.
Motor garantisi :)

dyson tavsiye ederim, madem o fiyat aralığına bakıyorsunuz ben çok memnunum annem de kullanıyor.

Bende bluehouse var.
Dik süpürgelerden. Fakirinkiler falan gibi yarısını alıp yarısını bırakmıyor. Bayağı sürüklüyor.
2000 watt. 100 tl falandı.
Aşırı memnunum.

Dyson, nilfiks, miele, electrolux, philips şeklinde gider süpürgede markalar ;)

Ona göre kararını ver @sah-mat

Tahmin ettim. Plastik kısımları kırılıyor haliyle.

Ben de çok vuruyorum ama sadece çizildi şuana kadar :KK70:

Dyson en iyisidir. Bilindik bir marka olmamasının sebebi pahalı olması :)

İki asgari ücreti bir makineye vereceksiniz ve uzun süre kullanacaksınız. Tabi kırmadan.
Motor garantisi :)

Neee kocam da beni bosasin :-)

Kesinlikle philips marathon. 8 yıldır kullanıyorum. Şuan sadece iç filtresini değiştirme ihtiyacı var. Halıları kaldırıyor resmen çekerken. Evde de çok toz olmuyor emiş gücü çok güçlü olduğu için.

Back
X