Eşim geçen sene anneler gününde arzum ar 468 dream power elk. süp. aldı, bir hafta sonra kapağı oynadığı için gidip değiştirdik, keşke hergün deneseydimde komple iade etseydim, hiç memnun kalmadım servisine götürdük, şikayetvar'a yazdık, telefon ile müş.ilşkl. aradık fakat iade edemedik. Bir dostumuzun yayla evi varmış orda kull. diye hediye ettik. Sakın arzum dan süpürge almayın derim.
Son bir aydın samsung marka modelide yanlış yazmadıysam VCC4470S3R aldık, 200tl civarı bir paraya aldık. ama anneler günü geliyor diye teknosa.da 150tl civarı bir fiyada gördüm. valla daha evvel rowenta kullandım, arzum kullandım ama bu süpürge kadar iyi çeken ve kolay kullanılanı görmedim. Bir aylık bir kullanımım var küçük olduğu için haftada 3-4 kere açıyorum, kullanımı basit, çekimi çok iyi, halı bile kaldırıyor, temizlenmesi çok kolay, toz torbası yok, kabını boşalt haftada bir yıka yeter, fiyatı iyi daha ne olsun. özelliklerini aşağıya kopyaladım, ister evinize ister hediye bence çok iyi, deneyin farkedeceksiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/images...urkbayragi.gif
Emiş gücü (W): 370
Filtre: EPA11 Egzoz Filtresi ve Hepa Filtrre
Gürültü seviyesi (dB): 84
Motor gücü (W): 2000
1,3 LT Toz Haznesi
Islak/Kuru Temizleme
Otomatik Kablo Sarma