- Konu Sahibi baklavacheesecake
Siz Daha Fazla Ödeyin Madem O Yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şofben klimadan daha çok yakar elektriği onu açık bırakmazsın arkadaşın konuşun onu açık bırakıncaya kadar klimayı açın daha iyi ısınırsınız hiç olmazsa.Kendisi sabaha kadar şofbeni açık bıraktı ben ona bir şey demedim. Klimayı açık bırakıp okula gitmiş en az yarim saat ben ona bir şey demedim. Gelip bana cirlayacak ha ? Gebertirim.
Konuyu baştan okuyun bence.
Konuyu baştan okuyun. Burası Kıbrıs desem yeterli olur140 liralık eketirk harcamayı nasıl becerdiniz. 4 kisilik aileler bile ortalama 100 lira harcıyor ayda
Tamam ben hallettim. Ama işte bana laf etmesinden korkuyorumNeden onun daha baskın olmasına izin veriyorsun ? Ben de ilk eve çıktığımda senin gibiydim, kendimi savunamazdım. Şimdi o kadar pişmanım ki ? Yemeği istersen gece 12 de yaparsın bu onu ilgilendirmez. Ama elektrik konusunda mesela bizden birisi o ay evde çok kalmamışsa ondan fatura almazdık. Bizim kullandığımız elektriği suyu niye o ödesin ki mantığı vardı. Sen de bir 30 lira yükleyebilirsin ya da ne kadar kullandıysan o kadar. Çünkü kalan elektriği birlikte kullanacaksınız.
Yani para yükledin mi ?Tamam ben hallettim. Ama işte bana laf etmesinden korkuyorum
30 tl yükledim. Kendisi geldi ama çıkıp derse gitti. Geldiğinde konuşurken ona bazı şeyleri söyleyeceğim.Yani para yükledin mi ?
5 güncük kaldı .ailesinin yanında kaç gün kaldı?
Evet söyle tabi böyle olmaz, sürekli sen diken üstündesin. Tabi bu elektrik konusunda yüklemeseydin laf yapmasını normal karşılardım. Çünkü harcayabildiğiniz tutarı görüyorsunuz. Türkiyedeki gibi 1 aylık fatura ödeseniz ve ayın sonunda tutarı görseniz 5 günün lafını yapması saçma olurdu ama bu durumda değil.30 tl yükledim. Kendisi geldi ama çıkıp derse gitti. Geldiğinde konuşurken ona bazı şeyleri söyleyeceğim.
Ben beceremeyeceğim galiba yine konuşamıyorumEvet söyle tabi böyle olmaz, sürekli sen diken üstündesin. Tabi bu elektrik konusunda yüklemeseydin laf yapmasını normal karşılardım. Çünkü harcayabildiğiniz tutarı görüyorsunuz. Türkiyedeki gibi 1 aylık fatura ödeseniz ve ayın sonunda tutarı görseniz 5 günün lafını yapması saçma olurdu ama bu durumda değil.
Yaptığın, normal olan ama onun rahatsız olduğu bir şey varsa onu yaptığın zaman mutlaka laf eder sen de o zaman konuşursun.Ben beceremeyeceğim galiba yine konuşamıyorum![]()