Elektrikli Süpürgeler elektrikli süpürge için öneri.. Kararsızım

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
hanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden

Sulu alma tek süpürge olacaksa

Yere bir şey döküldü süpürdün o
Arada bebişe baktın kaldı bir kaç saat iğrenç bir koku oluşuyor

Onu her seferinde döküp yıkayıp kurutmak lazımmış pratik değil ancak büyük temizlikte olur

Kendi Hafif emiş gücü yüksek al

Ben Bosch tavsiye ederim pahalı gelirse de o model ve bütçene uygun kaplumbağa diyorlar galiba yerde yuvarlak gibi

Kesinlikle sulu supurge tavsiye etmem sakinnn . Benim arnica bora vardi ne kadar.dikkatli kullanirsan.kullan illa o su motora kaciyo cok fazla toz cekmek bile motora zarar veriyo 2 kez motoru yandi degistirdim gecenlerde yine siyah bi duman acayip bi sesle tekrar yandi sanirim bidaha acamadim temizligi iyi yapiyo ama kullanmasi coookk zor kv dem vestelden almisti 260 tl ye torbali cok super emis gucu var ve ems gucu de max ve min olarak ayarlaniyo seside cok cikmiyo bende alacm ondan

Marka birşey diyemem ama alacaksan hepa filtreli al. Hem dışarı toz vermiyor hem de sulu süpürgeler gibi lağımla uğraşmak zorunda kalmıyorsun.

Son düzenleme:
Ben ihlasın sulu makinasını kullanıyorum ne koku yaptı ne bozuldu çokta memnunum evimde kedi olduğu için sürekli elimin altında ücreti biraz yüksek

Marka birşey diyemem ama alacaksan hepa filtreli al. Hem dışarı toz vermiyor hem de usul süpürgeler gibi lağımla uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
Kesinlikle hepafiltreli olsun mikeeemmmeel ötesii.

Bak ben sana kendı makinamı önereyım 2 kedım var tuylerı de maşaallah epey var. bir süpürüyorum bu evde kedı var deemezsinn :)

Fakir commander 2400 biraz pahalı ama bence sonuna kadar değer..

sulu hiç kullanmadım ama kullananlardan memnun olan çok az
hazneli en iyisi..dolunca döküyosun..
beko arçelik vestel dışında bir süpürge al..
philips bosh yada samsung olabilir..
Türk markalarını çok severim ama süpürgede başarısızlar maalesef

karcher wd3
Daha geçen ay Bauhaus'tan aldım, 350 TL.
Bende çok araştırdım sonunda bunda karar kıldım.
Emiş gücü güçlü ve kullanımı kolay, toz torbalı.

hanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
Ben arnica bora kullanıyorum sulu olduğu için temizliği çok zor hiç tavsiye etmem.ablam geçenlerde bi süpürge almış hem ufak hemde temizliği çok kolaymış doldukça içindeki pisliği çöpe döküp geri takıyormuşsun çok pratik tavsiye ederim fotoğrafını yükleyebilirim

Eklentiler

• IMG-20160128-WA0000.webp
    IMG-20160128-WA0000.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 685
Aman sakın öyle sulu falan alma, içiniz temizlemek kurutmak her seferinde çok zor oluyor. İçinde su beklese inanılmaz kötü kokuyor. Resmen evi sarıyor o koku.Bende toz torbasız LG var, hem küçük, hem pratik hemde çekiş gücü çok iyi. Tavsiye ederim kesinlikle.

Eklentiler

• medium01.webp
    medium01.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 612
Kesinlikle hepafiltreli olsun mikeeemmmeel ötesii.

Bak ben sana kendı makinamı önereyım 2 kedım var tuylerı de maşaallah epey var. bir süpürüyorum bu evde kedı var deemezsinn :)

Fakir commander 2400 biraz pahalı ama bence sonuna kadar değer..

Ben ilk evlendiğimde kaynanam kendi kullanmadığı sulu süpürgeyi vermişti. İnan bana birine çaktırmadan işkence yapmak istiyorsan bundan ver bi tane. Şuraya birşey dökülmüş süpüreyim bitsin gibi bir lüksün yok. Halının köşesini bile süpürsen önce makineye su doldur, sonra süpür, sonra içindekileri klozete dök, İçine yapışmış kılları pislikleri elinle temizle, duşlukta süpürgenin içini yıka, sonra duşluğu çamaşır suyuyla ovala...

Klozette ekmek kırıntısı görünce vicdan azabı çekip defalarca tövbe et...

Ben ilk evlendiğimde kaynanam kendi kullanmadığı sulu süpürgeyi vermişti. İnan bana birine çaktırmadan işkence yapmak istiyorsan bundan ver bi tane. Şuraya birşey dökülmüş süpüreyim bitsin gibi bir lüksün yok. Halının köşesini bile süpürsen önce makineye su doldur, sonra süpür, sonra içindekileri klozete dök, İçine yapışmış kılları pislikleri elinle temizle, duşlukta süpürgenin içini yıka, sonra duşluğu çamaşır suyuyla ovala...

Süper özetlemişsin, :KK48: annemin 3 süpürge fiyatına aldığı süpürgeyi aynı sebeple kullanmıyoruz :KK12:

Bende dandik tipli, ucuz bir fantom var, hani tipine bakınca bu ne dersin, boru falan plastik, ama parkeye yapıştımı çekemiyorum ya, emişi güzel yani. Torbalı olanlar zaten favorim.

Şu hepi filtre olayını araştıracağım, happy filtre, happy Samsonn :KK53:

:D Evlenmeden önce annemın evınde vardı ne çekmiştim ondan o yuzden çok araştırarak aldım şükür çok memnunum
ne pisliğine elim deyiyo ne tozunu dumanını çekiyorum nede kokusunu.
Doldumu kardeşim al eline poşeti baş açma düğmesine salla :D Bitti gitti ..

Süper özetlemişsin, :KK48: annemin 3 süpürge fiyatına aldığı süpürgeyi aynı sebeple kullanmıyoruz :KK12:

Bende dandik tipli, ucuz bir fantom var, hani tipine bakınca bu ne dersin, boru falan plastik, ama parkeye yapıştımı çekemiyorum ya, emişi güzel yani. Torbalı olanlar zaten favorim.

Şu hepi filtre olayını araştıracağım, happy filtre, happy Samsonn :KK53:

Hepalar dışarı toz vermiyor ve sadece arada bir filtreyi suyun altında temizliyorsun, o da en son 6 ay önce falan temizlemiştim. Onların da temizlenmeyen ama her defasında parayla alman gereken filtrelileri oluyor. Onları değil de elde temizlenebilenlerden al. Bu arada büyük süpürgeye üşendiğim zamanlar için bende de fantom var :D

:KK70: Evlenmeden önce annemın evınde vardı ne çekmiştim ondan o yuzden çok araştırarak aldım şükür çok memnunum
ne pisliğine elim deyiyo ne tozunu dumanını çekiyorum nede kokusunu.
Doldumu kardeşim al eline poşeti baş açma düğmesine salla :KK70: Bitti gitti ..

Aynen öyle ya büyük rahatlık. Diğer süpürge varken evi süpürmeye bile üşeniyordum.

Phılıps toz torbasız mor olan modeli 230 a almıştım. 9 Aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hafif süpürge.

Back
X