Elektrikli Süpürgeler elektrikli süpürge için öneri.. Kararsızım

Sulu ve arzum olmasında hiç memnun kalmadım çöpe attım
şimdi ufak bir tane aldım beko gayet memnunum büyük alma gereksiz çok ağır oluyor

Ben de philips marathon FC 9912 almıştım bayağı da para verdim bir ay olmadan bozuldu çekiş gücü düştü. Allahtan kampanyası varmış da iade aldılar. Onu gonderdigimizden beri süpürge arıyorum ezberledim artık hepsini ama karar veremiyorum :(

Ben de philips marathon FC 9912 almıştım bayağı da para verdim bir ay olmadan bozuldu çekiş gücü düştü. Allahtan kampanyası varmış da iade aldılar. Onu gonderdigimizden beri süpürge arıyorum ezberledim artık hepsini ama karar veremiyorum :KK43:
bnde Philips FC9924 almayı düşünüyorum ama anneler gününü beklicem indirim olur mutlaka eşime sipariş verdm bana anneler gününde bunu al diye :) umarım çok iyi çıkar gerçektn süpürge bir kadın için çoook önemli...

9924 A sınıfı olduğu için çekim gücü 9912den yarı yarıya daha düşük
hmm. şimdi yeni bişy çıkmş 1600w dan fazla süpürge üretmi olmuyomş sanırım yanlş değilse öyle biliyorm uzun zamandırda araştıryorm en iyisi bu süpürge birde dyson var ama çoook pahalı alsam kullanamam evin baş köşesie koyarm herhlde :D

hmm. şimdi yeni bişy çıkmş 1600w dan fazla süpürge üretmi olmuyomş sanırım yanlş değilse öyle biliyorm uzun zamandırda araştıryorm en iyisi bu süpürge birde dyson var ama çoook pahalı alsam kullanamam evin baş köşesie koyarm herhlde :KK70:

Ben alirim da eşimin kalbi dayanmaz dyson almaya :) Evet üretim olmadığı için de galiba su an gücü yüksek olanlar daha pahalı. Bi de siemensin bi modeli var o da 860 lira ama bilmiyorum artık bu hafta almam lazim

hanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
Sulu süpürge kesinlikle tavsiye etmem. Ben uzun süre kullandım ve hiç memnun kalmadım. 10 dk da evi süpürürken yarım saat süpürgeyi temizlemek gerekiyor. En sonunda senin gibi günlerce süren uzun arayışlardan sonra Philips Marathon süpürgede karar kıldım. Hepa filtreli, toz torbasız. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve oldukça memnunun. Hala canavar gibi süpürüyor. Hepa filtresinin yılda bir değişmesi lazım. Ben 2 yılın sonunda değiştirdim ve bir sorun olmadı. Filtre fiyatıda öyle çok pahalı birşey değil. Benim kullandığım modeli 9205 ve şiddetle tavsiye ederim. Benim tavsiyemle bu süpürgeyi alıp kullanan 1-2 arkadaşımda oldukça memnun.

Valla canım bende büyük temizlikte arnica bora kullanıyorum ama her gün olmuyor temizlemek zor geliyor hepa filtreli kullandım onuda temizlemek için yıkamak gerek bir iki yıkamadan sonra çekişi azalıyor bende dedim hemen süpürüp kaldırayım diye toz torbalı aldım pazar günü bakalım şimdilik memnunum bosch logo 2000 wat 300 tl ye

Phılıps toz torbasız mor olan modeli 230 a almıştım. 9 Aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hafif süpürge.
bu mu acaba
philips.webp

Electrolux ultra captic zucdeluxe aldım ben A sınıfı almadim biraz ağır bi makine ama muhteşem çekiyor 5 kademeli hız ayarı var ama 2 ya da 3de kullanabiliyorum 5e gücüm yetmiyor ;)

bnde Philips FC9924 almayı düşünüyorum ama anneler gününü beklicem indirim olur mutlaka eşime sipariş verdm bana anneler gününde bunu al diye :) umarım çok iyi çıkar gerçektn süpürge bir kadın için çoook önemli...

Marathon Ultimate 9924'ten mi bahsediyorsunuz?
Aldınız mı ve memnun musunuz?
Ben de ondan sipariş ettim henüz elime ulaşmadı.

Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.

Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.
Hatta şunu da ekleyeyim.Evde üç Samsung ev eşyamız var,hepsinden şikayetçiyiz.Aman dikkat edin,uzak durun.Biz yandık başkası yanmasın.

Back
X