Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

Ben Bosch kullanıyorum ve memnunum. Eğer süpürgenin çekmemesinden şikayetçiyseniz biraz daha yüksek watt lı bir model alabilirsiniz. Ama bu sefer de halılara zarar verebiliyor..

dyson exclusive kullanıyorum, astım hastası olduğum için çok memnunum, tavsiye ederim.

bana biraz pahalı gelmeseydi bende dyson alıcaktım ama nasip işte

bende çeyizime aldım cnmm fc 9210

güle güle kullan inş.
ben philips kullananların memnuniyetlerini duyuyorum
hatta evde kardeşim bile diyor bu süpürge nasıl bişeymiş diye

ben baya araştırdıktan sonra aldım ama sonuç biraz vasat...

philips marathon ergofit...

kötü yanları çok ağır, çok yer kaplıyo, toz hazne olayından pek hoşnut olmadım (boşaltırken elime etrafa toz değmesi kötü), 470 gibi bi fiyata almıştık, bence değmezmiş... daha ucuz süpürgeler de yapar onun yaptığı işi...

iyi yanları sadece sapı... beli az ağrıtıyo, kumandadan açıp kapayabiliyosun, ve üçgen başlık köşeler rahat giriyo....

canım ben arnıca bora 2400 wat aldım ..daha doğrusu deterjansız temizlik yapan buhar makinasıyala beraber toplam 1800 tl.
ayda 100tl taksitle ödüyorum. bayya bi işlerim kolaylaştı öneririm. istersen satışını yapanın telini verebilirim.

ben yaklaşık 2 yıl önce çok araştırarak nilfisk aldım dyson sonra 2. en iyi marka olduguna kanaat getirmiştim araştırmalarım sonucunda.dysonuda çok pahalı oldugu için almadım. ama şimdi dyson almadıgıma pişmanım . nilfiskde güzel genelde memnunum ama torbası bitince gidip almak zor geliyor. 2 yıldada torbasına bayağı bir para vermişimdir

Hepa f,ltreli delonghi aldık yeni,
kampanyadaydı,çok komik bir fiyata aldık dysona göre falan,ama çok memnunum.
Sadece evi büyük olanlar için kablosu biraz kısa gelebilir..

biz de araştırmalar sonucu nilfisk aldık çok güzel çekiyor fakat ben de torbasını bulamamaktan ve bulduktan sonra o kadar para vermekten muzdaribim yoksa makıne harıkaaaaa

bende 2 yıl olmustur 599 tl ye fakır prestıg duo almıstım. Aman dıyorum yanı kımse evıne sokmasın boyle berbat bır supeurge olamaz. 2 ayda hortumu yırtıldı, boruus kırıldı sadece celık borusuna 70 tl verdık. cekımı zaten berbat sadece sesı cıkıyor pıslıkler yerınde duduyor sulu kısmını acınca da aynı suda pıslıgı goruyorum ama yınede tatmın olmuyorum malesef bende yakın zamanda yenı bır supurge almak ıstıyorum.

Ben de Beko bks 5316 kullanıyorum,hepa filtreli.çok uygun bir fiyata aldık.toz torba olayı yok,bir süpürmeye yeterli haznesi var zaten işim bitince hemen boşaltıyorum.çekim gücü çok güzel,fazla da ses çıkarmıyor çok memnunum iyi ki almışım :82:

selamm kızlar iyi pazarlar:79:
ben de en yakın zamanda elektrik süpürgesi almak istiyorum ama karar veremiyorum evde vestel var hiç memnun diilim okadar ağır bi makine ama hiç temizlemiyo yani daha doğrusu toz torbalı olduğu için evin temizlendiğin hissetmiyorum ben su hazneli makne almak istiyorum çünkü şuanda evde 4 aylık bebişim var ve eve güneş vurup havada uçuşan tozları görünce sinir oluyorum koltuğa opturunca bile sankiev yıllardır temizlenmiyomuş gibi toz kalkıyo :96::96::96:

teyzemde libelle vardı çok güzel temziliyodu bizede doğumdan önce clean max ı tanıtmaya geldiler çok beğendik tabi ama doğumda nasıl masraf çıkacağını kestiremediğimiz için almadık şimdide kesinlikle almak istiyorum fiyat alarak tabiki pahalılar ama evimi güel temziliycekse ben razıyım sadece hangisinin daha iyi olduğunua karar veremiyorum ve tecrübelerinize ihtiyacım var
buarada arnica borayı çok duydum burda herkes yazmış nasıl soyledığım makınelerle kıyaslanabilirmi yoksa 1800 bayılcaksın mı diyosunuz
haberlerinizi bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…